Laminarea genelor acasă. Cele mai populare kituri de lifting și laminare pentru gene – Clasament

Tratamentele de lifting și laminare pentru gene sunt populare în rândul clientelor saloanelor de înfrumusețare de multă vreme. Acestea îți oferă posibilitatea să obții o privire superbă și definită fără a folosi un ondulator de gene. Cât durează laminarea genelor și poate fi făcută acasă, astfel încât efectul să fie la fel de uimitor ca după ce ieși dintr-un salon de înfrumusețare profesionist? Se poate! Iată un clasament cu kituri pentru laminarea genelor care dau rezultate la fel de bune.

Liftingul și laminarea genelor – în ce constau, cât durează și oare merită încercate?

Ce este un lifting de gene? Cum îl faci singură? Ce presupune laminarea genelor? De ce produse ai nevoie? Iată care sunt întrebările care apar cel mai des. Laminarea genelor are ca scop principal hrănirea genelor naturale. Rezultatul este vizibil chiar și în cazul genelor scurte și slabe.

De cele mai multe ori, laminarea genelor este combinată cu liftingul genelor, care dă efectul unor gene ridicate și curbate. Rezultatul constă într-o privire senzuală care atrage atenția și îmbunătățește stima de sine. În timpul tratamentului, legăturile de keratină din gene sunt modificate, astfel încât efectul rezistă până la 8 săptămâni.

Deși cele mai multe femei își fac liftingul și laminarea genelor la un salon de cosmetică, putem face acest lucru cu ușurință și acasă. Va fi nevoie însă de un kit profesional de laminare a genelor pentru rezultate bune. Important este că aceasta e o investiție care îți permite să economisești destul de mulți bani. La urma urmei, prețurile tratamentelor din saloane pot provoca dureri de cap.

Cât durează laminarea genelor? Tratamentul nu durează mult, depinde de kit, iar efectul poate fi obținut în câteva minute până la aproximativ o oră. Aceasta este o alegere excelentă pentru oricine caută o metodă rapidă de a-și pune în valoare frumusețea naturală a genelor. Trebuie menționat faptul că liftingul și laminarea sunt tratamente noninvazive.

Ce trebuie să iei în considerare atunci când alegi un kit de lifting și laminare pentru gene? Clasament

Când alegi un kit pentru laminarea genelor, trebuie să te ghidezi în principal după conținutul cutiei. Aceasta trebuie să includă mult mai mult decât produsele destinate laminării propriu-zise. Un kit bine dotat pentru laminarea genelor acasă trebuie să includă și diverse accesorii utile. Printre altele, amintim benzile din silicon sau pieptenii speciali. O astfel de selecție garantează că nu va trebui să achiziționezi nimic în plus. Pe piață se găsesc din ce în ce mai multe seturi pentru laminarea genelor, majoritatea incluzând toate instrumentele necesare. Multe seturi pot fi comparate cu cele folosite în saloanele de cosmetică, așa că nu ai de ce să te îngrijorezi că efectul de gene curbate și ridicate obținut cu ele ar fi mai slab. Unele dintre seturile incluse în clasamentul nostru sunt concepute atât pentru uz casnic, cât și pentru uz profesional.

Totodată, pentru a alege kitul de lifting și laminare potrivit, trebuie să acorzi atenție și calității produselor. Cantitatea este, de asemenea, esențială. Ar fi bine ca produsele incluse să permită un număr mai mare de aplicări fără a fi nevoie să refaci`rezervele. Ținând cont de acești factori, poți găsi un kit de lifting și laminare pentru gene care să dureze mult timp. Iată un clasament al celor mai apreciate opțiuni de pe piață.

1. Kit de lifting și laminare pentru gene Nanolash

nanolash lash lift kit

Unul dintre cele mai populare kituri pentru liftingul și laminarea genelor acasă este Lash Lift Kit al mărcii Nanolash. Este apreciat pentru produsele sale excelente care oferă rezultate de lungă durată în îngrijirea și stilizarea genelor. Acesta este unul dintre kiturile profesionale de laminare și lifting de gene care îți permite să obții rezultate ca la salonul de beauty.

Unul dintre avantajele setului Lash Lift Kit este conținutul său elaborat. Acest kit complet de lifting și laminare pentru gene include adeziv pentru lifting, 10 pliculețe de activator, 10 pliculețe de balsam cu keratină și 10 pliculețe de neutralizator. În plus, ai la dispoziție 3 perechi de benzi din silicon extrem de utile, care pot fi ajustate în funcție de nevoile tale, precum și 3 piepteni de gene, necesari pentru a ridica și curba genele în mod corespunzător. Kitul complet de la Nanolash este îndeajuns pentru 10 laminări individuale ale genelor și nu trebuie să îți faci griji că produsele și-ar putea pierde calitatea – fiecare pliculeț de produs conține cantitatea exactă pentru un singur tratament, iar apoi trebuie să deschizi altul pentru a repeta laminarea la aproximativ 8 săptămâni distanță.

Alegând Lash Lift Kit de la Nanolash, efectele unui singur tratament durează garantat până la 8 săptămâni. Poți să renunți la griji deoarece genele tale vor arăta impecabil o perioadă lungă de timp.

2. Elleebana Lash Lift – kit lifting de gene pentru începători

Elleebana Lash Lift este o altă opțiune interesantă. O caracteristică specială a acestui kit e că poate fi folosit pentru până la 60 de tratamente de lifting. Un număr atât de mare de aplicări funcționează excelent în saloanele de înfrumusețare profesionale. Cu toate acestea, dacă alegi kitul pentru uz casnic, trebuie să ții cont că o performanță de genul acesta e posibilă doar atunci când faci laminările una după alta. Devine așadar evident că într-un mediu casnic acest set va funcționa pentru aproximativ 15 aplicări (acesta fiind numărul de perechi de pliculețe incluse în set), iar asta este o soluție mult mai puțin rentabilă.

Înainte de a alege setul de la Elleebana, trebuie, în plus, să fii atentă la prețul produsului. Este destul de mare, de aceea kitul e cel mai adesea achiziționat de lash artiști care lucrează în saloane profesionale.

Setul, pe lângă cosmeticele necesare, conține și: benzi din silicon pentru stilizarea genelor, un aplicator metalic și o spumă de curățare. Primești, de asemenea, un manual de instrucțiuni clare pentru fiecare produs. Durata întregului tratament e foarte importantă în cazul setului Elleebana Lash Lift Kit. Acesta necesită doar 20 de minute, lucru care, în comparație cu tratamentele similare efectuate în saloanele de înfrumusețare, îți permite să obții un aspect spectaculos mult mai rapid.

3. RefectoCil Eyelash Lift – kit de lifting pentru gene

Dacă prioritatea ta e timpul, setul RefectoCil Eyelash Lift este ideal! Cu ajutorul său, poți să obții efectul dorit în doar 13 minute, deci e chiar mai rapid decât setul precedent. Acest lucru este posibil datorită formulei de specialitate a produselor cosmetice din set. În compoziția lor se găsesc, printre altele, colagen și cisteină, care îmbunătățesc considerabil starea și aspectul genelor într-un timp foarte scurt.

Pe lângă produsele menționate mai sus, kitul vine și cu bigudiuri din silicon pentru ondularea genelor, două boluri și câteva pensule. Toate cele menționate sunt frumos aranjate într-o geantă de machiaj drăguță care permite depozitarea convenabilă a tuturor produselor.

Kitul de laminare RefectoCil este una dintre opțiunile care îți poate ajunge pentru o perioadă mai lungă de timp, fiind suficient pentru 36 de tratamente. Acest brand este apreciat în special de tehnicienii de gene datorită benzilor din silicon pe care le pune la dispoziție, și nu numai. Acestea pot fi folosite de până la o sută de ori, fiind ideale pentru efectuarea de liftinguri de gene regulate pe clienți.

4. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Kitul Miya Lash combină avantajele produselor cosmetice alese de lash artiștii profesioniști, precum și de cei care vor să își facă un lifting de gene în confortul propriei case. Setul conține soluții speciale cu keratină cu efect hrănitor, instrumente de lifting și perii, și asigură un efect de gene ridicate de la rădăcină. Odată ce laminarea genelor este gata, nu mai trebuie să mai stai cu grija genelor tale când te machiezi în fiecare zi. În plus, formula atent concepută și conținutul de keratină îți permit să te bucuri de rezultatul unor gene frumos accentuate fără să mai folosești un ondulator de gene. Acest efect rezistă până la 6 săptămâni.

Pe lângă perii și instrumentele de laminare, kitul include benzi din silicon și perii similare cu cele de rimel. Cu ajutorul lor, vei putea să îți perii și să îți îngrijești genele și după tratament. Sunt incluși și plasturi pentru ochi.

5. Kit pentru laminarea sprâncenelor și liftingul genelor – Protein Reconstruction System Zola

Kitul pregătit de marca Zola este una dintre cele mai accesibile opțiuni dintre kiturile de laminare pentru gene din acest clasament. Brandul se axează foarte mult pe simplitate și pe a face tratamentul cât mai ușor pentru toți utilizatorii.

Soluțiile destinate liftingului de gene vin în flacoane care indică numele produsului, dar și un număr. Numerele indică ordinea de aplicare a acestora, așa că niciun utilizator nu are de ce să se îngrijoreze că ar putea face o greșeală.

Brow&Lash Protein Reconstruction System nu permite însă efectuarea unui tratament standard, ca în cazul tuturor celorlalte seturi destinate liftingului de gene. Acest set se distinge, printre altele, prin absența bigudiurilor din silicon. În locul lor, producătorul oferă o metodă de utilizare care seamănă cu aplicarea rimelului. Cu toate astea, conform afirmațiilor brandului, acest aspect nu afectează performanța produsului.

6. Kit de lifting pentru gene Thuya

Thuya pune la dispoziție un kit de lifting de gene cu produse care îți permit să le dai genelor tale o definire adecvată și să le închizi la culoare pentru mult timp. Acest efect durează până la 8 săptămâni! Kitul include trei formule speciale – gel permanent, lipici și neutralizator. Toate vin în sticluțe convenabile de 15 ml.

Kitul pentru laminarea genelor acasă de la Thuya este prevăzut și cu benzi de silicon de mărimea M și cu bețișoare din lemn. După caz, poți cumpăra separat și benzi de mărimea S sau L, dar asta presupune o cheltuială în plus.

Una dintre trăsăturile distinctive ale acestui set de laminare DIY a genelor este că poți să-ți îngrijești și sprâncenele cu el. Datorită formulei sub formă de gel care conține un ingredient special – acid tioglicolic, chiar și sprâncenele groase și greu de stăpânit vor arăta frumos. Efectul final te va face și mai fericită atunci când este combinat cu un look reușit pentru sprâncene. Este așadar un kit demn de luat în seamă.

7. Fleeky Lashlift Kit – kit de laminare pentru gene

Când decizi să faci liftingul și laminarea genelor acasă, ia în considerare kitul pentru începători Fleeky Lashlift. Efectul de după aplicare îți permite să păstrezi aspectul natural al genelor tale, făcându-le în același timp mai groase și mai ridicate. În interior se află două pliculețe cu un produs dedicat liftingului de gene și două perechi de benzi de silicon (în mărimile S și M). În plus, kitul conține instrumente speciale pentru aplicarea produselor, două perii care vor fi utile pentru stilizarea genelor după terminarea tratamentului, precum și doi piepteni pentru gene.

Întregul pachet conține tot ce ai nevoie pentru laminarea genelor acasă. Datorită produselor incluse în set, te poți bucura de efect timp de 6 săptămâni. Prețul scăzut este, de asemenea, un aspect important în acest caz, însă este corelat cu numărul mic de tratamente posibile. Produsele ajung doar pentru 2-4 aplicări.

Etica brandului, axată pe faptul că nu testează produsele pe animale, este un plus pentru multe femei. Formulele lor vegane sunt și ele un bonus. Trebuie remarcată și cutia elegantă cu care vine Fleeky Lashlift Kit, ar putea fi perfectă pentru a o oferi drept cadou cuiva drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *