Lifting de gene fără să pleci de acasă? Reconstruiește-ți genele cu Nanolash Lash Lift Kit!

Nu se poate nega faptul că genele frumoase și lungi oferă cea mai bună ramă ochilor noștri. Însă în același timp, de obicei, genele sunt destul de slabe prin natura lor și le lipsește volumul. De aceea, ar trebui să optezi pentru laminarea genelor acasă cu Nanolash Lift Kit!

Laminarea genelor acasă – dă roade!

Reconstrucție, regenerare și gene mai lungi și mai groase – acestea sunt efectele liftingului de gene, tratament ce poate fi realizat într-un salon de înfrumusețare. Se pare că brandul Nanolash a creat un produs care le oferă femeilor posibilitatea de a efectua acest tratament acasă. În plus, vine cu multe beneficii. Printre cele mai importante, se numără:

  • economisirea timpului – laminarea genelor acasă durează doar 12 minute;
  • economisirea costurilor – Nanolash Lift Kit îți permite să efectuezi până la 10 laminări și costă mai puțin              decât un singur tratament la un salon de înfrumusețare;
  • efecte spectaculoase – un lifting de gene făcut acasă cu kitul de la Nanolash te ajută să obții rezultate                 
  • similare cu un tratament efectuat de un lash artist.

Un alt avantaj este că efectele durează aproximativ 8 săptămâni, în funcție de starea inițială a genelor. Poți uita complet de ondulatorul de gene și de timpul irosit cu aplicarea de straturi suplimentare de rimel. Îți poți reconstrui genele cu ușurință și le asiguri un aspect fenomenal.

kit de laminare a genelor nanolash

Ce conține Nanolash Lift Kit?

Eyelash Lift – kitul de la Nanolash conține trei produse notate cu cifre care condiționează ordinea de aplicare a acestora. Se prezintă sub formă de pliculețe de 0,5 mililitri. Kitul conține 10 pliculețe din fiecare produs. Acest lucru înseamnă că un singur kit îți permite să efectuezi 10 tratamente fără să te deplasezi de acasă.

Kitul include în plus benzi din silicon – 3 perechi în 3 mărimi, și Lash Lift Glue, folosit pentru a le fixa. Bineînțeles, sunt disponibile și alte accesorii care să faciliteze procesul.

Multe femei care au avut ocazia să testeze Nanolash Lift Kit au formulat numai păreri la superlativ despre acest set. Ele apreciază în principal:

  • aplicarea ușoară;
  • cât de cuprinzător este kitul – nu lipsește nimic;
  • instrucțiunile simple și clare;
  • acțiunea eficientă care este vizibilă încă de la primul tratament.

Într-un cuvânt, laminarea genelor acasă cu kitul Nanolash este simplă, plăcută și permite obținerea unor rezultate satisfăcătoare.

Cum faci un lifting de gene acasă cu Nanolash Lift Kit?

Laminarea genelor acasă – sună imposibil? Cu toate astea, nu e așa. Cu Nanolash Lift Kit, întregul proces este extrem de simplu. Amintește-ți să cureți bine genele. Nu trebuie să existe pe ele reziduuri de rimel sau alte produse de styling. Apoi, cu ajutorul unor plasturi pentru ochi, genele inferioare trebuie separate de cele superioare.

Pe pleoapele superioare se plasează benzile din silicon de dimensiunea aleasă. Acestea se fixează cu ajutorul adezivului inclus. Aplicarea produselor se face în ordinea în care sunt etichetate. Fiecare trebuie aplicat la aproximativ 1 milimetru de linia genelor și lăsat să acționeze timp de aproximativ 7-10 minute.

După tratament, benzile din silicon trebuie îndepărtate. Din acel moment, poți uita de ondulatorul de gene timp de 8 săptămâni bune. Atât de mult timp ar trebui să dureze, conform afirmațiilor producătorului, efectele unei laminări acasă.

laminarea genelor

Merită să-ți laminezi singură genele?

Liftingul de gene este o modalitate de a îmbunătăți aspectul genelor și nu numai. Nanolash Lift Kit conține produse pe bază de ingrediente naturale, cum ar fi uleiul abisinian și uleiul de cocos. Acest lucru, la rândul său, îți permite să refaci structura genelor. Genele vor fi protejate eficient împotriva deteriorării și hidratate în profunzime.

Merită să descoperi și tu câte beneficii oferă laminarea genelor acasă cu ajutorul kitului de la Nanolash. Îți poate transforma complet privirea și îmbunătăți aspectul genelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *