Înlocuiește cosmeticele cu aspirină!

Aspirina, cunoscută și ca acid acetilsalicilic, este un medicament popular, care poate fi găsit cu ușurință în aproape fiecare locuință. Aspirina C este folosit în principal pentru a calma durerea, reduce inflamatia si a reduce febra. Ce ar putea fi surprinzator, Aspirina poate fi aplicată în produsele cosmetice la fel de succes.

Dacă v-ar dori să profite de aspirina C si includ in tratamentele de înfrumusețare acasă, ajung doar pentru tablete efervescente. Ele sunt ușor să se amestece cu alte substanțe, care, la rândul lor, facilitează producția de ‘ Do It Yourself ’ produse de îngrijire. Cum poate fi utilizată în produsele cosmetice aspirina?

1. Tratamentul părului gras.

Are parul gras, a lua prea des? Ai să vă spălați părul de zi cu zi? În cazul în care răspunsul este pozitiv, încercați să clătiți părul cu un amestec de apă și Aspirina (pentru a fi mai precis, două tablete de aspirina pentru fiecare jumătate dintr-un litru de apă). Spălarea părului cu un astfel de amestec, și clătire cu apă curată după aceea, este o metodă eficientă pentru reducerea cantității de sebum.

2. Luptă cu succes împotriva acneei.

Acneea este acest tip de imperfecțiune a pielii care afecteaza, sau a fost afecteaza, probabil, toată lumea. Lupta cu cosuri este o nuca greu de spart, într-adevăr. Din fericire, Aspirina poate fi tratată ca un aliat cu această luptă inegală. Se prepară un comprimat de Aspirina C, se zdrobește și se combină cu o cantitate mică de apă, astfel încât să se obțină un fel de pastă. Acum, aplica amestecul pe mărci acnee, se lasă timp de câteva minute și, în mod evident, clătiți-l după aceea.

3. Mască de față cu aspirină.

Masca faciala din aspirina este la fel de eficace ca și alte produse cosmetice obișnuite, care sunt utilizate pe scară largă pentru netezirea și curățare a pielii. Se prepară o lingura de iaurt natural dens, o lingura de miere naturala, un pic de apă caldă și aproximativ 3 comprimate efervescente de Aspirina C. Se combină ingredientele, astfel încât să se obțină o coerență a facilita punerea cosmetice pe față și lăsându-l pe 10 -15 minute.

4. Vindecă mâinile crăpate.

Problema mâinilor crăpate și crăpate este mereu prezent, mai ales în timpul sezonului de toamnă și de iarnă. Aplicarea amestecului de Aspirina și sucul de lămâie este o metodă eficientă de emoliere și evidențierea pielii mână. Doar pentru înregistrare, același amestec funcționează perfect pentru a elimina mirosul neplăcut de la mâini. Se dizolvă câteva tablete de Aspirina în apă și se stoarce sub formă de suc de lamaie. Apoi, a pus mâinile în interiorul amestecului și le lasă acoperite cu apă timp de câteva minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *