5 din cele mai bune combinatii de culoare – Manichiura + Stilizare

Primăvara viitoare va fi plin de stylisations colorate, așa cum se întâmplă de obicei după culorile de iarnă reținut. Este demn de a cunoaște, care culori ca unul de altul si ce accesorii se va potrivi stilizarea. Dar nu e totul! De ajutor poate cunoștințe cu privire la modul de a combina haine colorate cu nuante lac de unghii. Citește mai mult de mai jos.

culoare greșită, care nu se va potrivi stilizare coloristică nu este o idee bună și se poate strica intregul efect. Din contră, ele sunt întotdeauna vizibile, astfel incat sa stie cateva reguli simple de combinare manichiura cu moda poate veni de ajutor. Cea mai proasta idee pentru sezonul viitor va fi combinație de culori luminoase, cu haine albe. Cum va fi la moda?

alb + bej manichiura

combinații naturale sunt întotdeauna la modă. stilizare alb nu-i place nici lacurile de unghii contrastante, astfel încât cea mai bună alegere este nud, roz moale sau manichiura cald maro.

Mint + manichiura-verde mare

Mint stilizare pot fi găsite în aproape fiecare dulap. În acest caz, cel mai bine sunt contraste puternice. Lumina si menta rece va funcționa perfect cu verde în nuanțe mai închise la culoare, albastru sau verde mare.

dungi marine + manichiura rosie

Cine a spus ca unghiile rosii lucreaza doar cu o rochie neagră? Haine în stil marin dragoste manichiura roșu. Dacă doriți ca să atragă atenția, apoi încercați roșu suculent sau portocaliu. Alte înțelept cel mai bine va fi lac de unghii de culoare roșie, cu nuanțe de roz.

cerul albastru + manichiura gri și bordo

Toate stylisations în nuanțe de albastru va arata perfect cu două opțiuni:. Manichiura in umbra de vin roșu, și bordo visiniu sau contrastantă gri

roz negricios + manichiura alb sau pastel

În cazul roz dusky, încă la modă în sezonul viitor, ar trebui destul de contraste și încercați culori subtile. Opțiunea cea mai periculoasă este un alb-crem (este mai bine pentru a evita alb-zăpadă lacurile de unghii), iar cei mai viteji combinație va fi roz negricios cu var pastel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *