Dairy Fun – o linie cu produse pentru baie de la Delia

Parfumuri originale, culori atrăgătoare, hrănitoare cosmetice pentru baie – asta e ceea ce este ascuns în spatele noua linie Fun Dairy de la Delia. În oferta acestei linii, vom găsi exfoliante, unturi și loțiuni, săruri, geluri și bombe de baie, dar, de asemenea, crema de maini. Fun lactate este o ediție de lapte-fructe de cosmetice nutritive aromatice în ambalaje foarte speciale, adică borcane din ceramică și ulcioare.

Baie cu lapte-fructe de la Dairy Fun

Dairy Fun este o linie de produse cosmetice dedicate pentru baie, care s-au imbogatit cu minerale naturale și ingrediente hrănitoare. Ea are revigorant, curățare, dar, de asemenea, efecte de relaxare. Toate datorită arome extraordinare oferite de Delia Cosmetics. În oferta lor, vom găsi arome de: iaurt, lapte si miere, nuca de cocos, ciocolată sau fructe (afine tentant, capsuni aromat sau piersici intens). O gamă largă de arome vă permite să umple camera cu parfumul tau preferat de Fun Dairy, care va avea un efect relaxant. Delia Cosmetics schimba o baie obișnuită în momentul de relaxare și produsul ales va hidrata în mod activ și îmbogăți pielea cu ingrediente hrănitoare.

A doua viață a Dairy Fun

Delia Cosmetics este un producător eco, care sustine „da doua viață pe ambalaj” acțiune. Produse cosmetice de la cele mai noi linii au fost ambalate distractiv pentru produsele lactate în borcane de ceramică originale și ulcioare. Oricine poate ajuta mediul și să nu aruncați o altă ambalare, care nu pot fi reciclate. Delia propune un joc de creativitate – cumpăra dumneavoastră preferat de lactate produs distractiv si schimba o cana goală în vază, titularul stilou sau un decor interesant, pe un raft. borcan ceramice de sare de baie poate deveni suport pentru tampoane de bumbac, scrunchy sau … bomboane! Delia Cosmetics protejează în mod activ mediul înconjurător și datorită care merită, de asemenea, o atenție de iubitori de băi aromatice și hrănitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *