Balsam special: Dizzolv’it de la Cailyn

Pentru curățarea fețele noastre folosim de obicei, make-up pentru îndepărtarea. Dar, ce-ai spune despre balsam? Cailyn de brand creat de curățare profundă și balsam hidratant. Dizzolv’it Make-up Melt Cleansing Balsam, nu numai că îndepărtează murdăria și toate urmele de machiaj, dar, de asemenea revitalizează pielea feței.

Cum funcționează acest produs cosmetic miraculos?

Balsamul de curățare Dizzolv’it Makeup Melt de la Cailyn are formă destul de greu. Numai după contactul cu pielea caldă este nevoie de mai mult sub formă de plastic, care amintește balsam. Trebuie să aplicați cosmetic pe pielea uscată a feței cu utilizarea de aplicator sau mâinile curate. Apoi efectuați masaj cu fața în mișcare circulară. Make-up se topește în jos și dispare lăsând instantaneu cu fața curată, suplă, și cu strălucire radiantă. Alături de cosmetice se duce, de asemenea, toate tipurile de microbi si mizerie, care s-au adunat pe suprafața feței în timpul zilei. Porii sunt curățate de toate de sebum si celulele moarte ale pielii. In timpul demachiere putem efectua masaj, care va stimula circulatia sangelui si sa sprijine reinnoirea celulelor si ne vom simti relaxat.

Balsamul de curățare Dizzolv’it Makeup Melt de la Cailyn este bun pentru toate tipurile de piele. Se dizolva de protecție solară, de fundație și chiar și cele mai rezistente rezistent la apa de make-up. Ce este mai mult, balsam este foarte nutritiv pentru pielea noastră, datorită compușilor pe bază de plante valoroase. Printre multe putem enumera: papaya, gălbenele, rodie, aloe și extract de lămâie. Persoanele cu alergii ar trebui să fie atent, deoarece balsamul Dizzolv’it conține, de asemenea, ingrediente care pot fi dăunătoare pentru ei, mai ales: PEG, care sunt agenți de umplere și arome.

Balsamul de curățare Dizzolv’it Makeup Melt de la Cailyn este disponibil în borcan de culoare roz deschis. Putem alege din două dimensiuni: 50 g și 100 g. La fiecare borcan vom obține spatulă mici pentru aplicare mai simplă a produsului. Este foarte confortabil, deoarece limitele de contact cu pielea a degetelor noastre cu produsul și reducerea riscului de proliferare germenilor în cosmetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *