Visezi la gene groase, lungi și curbate? Iată ce rimeluri te ajută să-ți îndeplinești visul!

Genele sunt fire de păr delicate și abia vizibile, situate pe linia pleoapelor superioare și inferioare. După cum se pare, dacă sunt definite corespunzător, acestea pot transforma complet privirea oricărei femei. Ele oferă cel mai frumos cadru pentru ochi, scoțând în același timp în evidență întreaga profunzime a privirii. Totuși, pentru ca acest lucru să se întâmple, este necesar să alegi rimelul perfect. Așadar, vezi care sunt produsele care-ți merită atenția!

Gene frumoase cu ajutorul rimelului? Este posibil!

Multe femei optează pentru extensii de gene semipermanente. Sigur, acestea asigură un efect imediat, ceea ce sună extrem de tentant. Totuși, imediat după ce îndepărtezi genele false, poți observa că starea genelor tale naturale s-a deteriorat și, mai mult decât atât, acestea pot chiar să înceapă să cadă.

De aceea, bine-cunoscutul rimel este cel care se dovedește a fi o soluție mult mai avantajoasă. În același timp, nu se poate nega faptul că femeile nu se așteaptă la rezultate demne de salon cu acesta. În realitate, această convingere se dovedește a fi greșită. Obținerea unor rezultate spectaculoase este posibilă, dar pentru ca acest lucru să se întâmple cu adevărat, trebuie găsit rimelul perfect. De aceea am creat clasamentul de față!

Mascara cu rezultate eficiente? Fă cunoștință cu aceste produse unice!

Rimelurile sunt produse de machiaj esențiale. Fiecare femeie le folosește atunci când se machiază zilnic și nu există nici cea mai mică îndoială în această privință. De obicei însă, alegerea rimelului ideal este cea care cauzează cele mai mari probleme.

Cu toate astea, următorul clasament ar trebui să te ajute să găsești răspunsul la veșnica întrebare legată de care este cel mai bun rimel. Haide să facem cunoștință cu rimelurile care nu dezamăgesc!

1. Rimelul Nanolash

clasamentul cel mai bun rimel

Nu poate exista decât un singur favorit. Este vorba de rimelul Nanolash. Acest produs vine în două versiuni:

Indiferent de versiunea pe care o alegi, te poți însă aștepta la rezultate spectaculoase încă de la prima pensulă. Acest lucru este garantat de formula naturală și sigură a produsului care, pe lângă faptul că adaugă definire genelor, le și condiționează suplimentar.

Peria rimelului Nanolash are o formă optimă și este realizată din silicon de înaltă calitate. Aceasta asigură separarea precisă a genelor și o acoperire uniformă de la rădăcini până la vârfuri.

Rezistența rimelului Nanolash este, de asemenea, satisfăcătoare. Utilizatoarele rimelului subliniază că acesta nu se fărâmițează, nu se desprinde și nu se estompează atunci când intră în contact cu umiditatea.

2. Lashcode Mascara

Lashcode Mascara este un alt produs pentru gene care impresionează din multe puncte de vedere. Este un rimel cu proprietăți de alungire și îngroșare și asigură rezultate satisfăcătoare încă de la prima mișcare de perie. Datorită faptului că a fost concepută cu o grijă deosebită, vei putea ajunge cu ușurință la genele scurte din colțurile ochilor.

În ceea ce privește rezistența în sine a produsului, nici aici nu există plângeri. Acest rimel nu se șterge și nu se fărâmițează în timpul purtării. Mai mult, deși pe ambalaj nu este indicat faptul că rimelul este rezistent la apă, utilizatoarele susțin că acesta nu curge în contact cu umiditatea.

3. Guerlain Cils D’Enfer

Pe locul următor se află rimelul Guerlain Cils D’Enfer. Produsul are o reputație destul de bună în rândul majorității femeilor, dar există și câteva excepții. Pentru început, să vorbim despre perie. Este una standard, bine realizată. Îți permite să ajungi la genele scurte din colțuri, deși trebuie să ai grijă să nu-ți pătezi pleoapele.

Cu toate acestea, durabilitatea produsului se dovedește a fi o mare problemă. Din păcate, unele utilizatoare au observat că la doar câteva ore după aplicare, rimelul începe să se desprindă de pe gene și să se fărâmițeze. Mai mult, în zilele ploioase te poți aștepta să apară și „efectul de ochi de panda”.

4. Rimmel Lash Accelerator

Următorul loc îl ocupă rimelul Rimmel Lash Accelerator. Acesta este un produs de drogherie, așa că probabil ești familiarizată cu el. Totodată, nu putem nega faptul că, în comparație cu alte rimeluri obișnuite de drogherie, produsul de la Rimmel se remarcă considerabil. Poate că nu este perfect, dar merită un loc în clasament.

Acest rimel vine cu o perie suficient de bună, cu peri distanțați corespunzător. Nu ar trebui să îngreuneze în niciun fel aplicarea. Problema însă o reprezintă tot durabilitatea. Rimmel Lash Accelerator este o mascara care se șterge vizibil spre finalul zilei, așa că pregătește-te să faci niște retușuri.

Rezumatul clasamentului

Nu există nicio îndoială că mascara Nanolash s-a dovedit a fi fruntașă. Este un produs care merită cu siguranță să fie recunoscut și testat. În ceea ce privește celelalte rimeluri, nici acestea nu sunt deloc rele. Au câteva defecte minore, dar nu sunt la fel de importante ca în cazul altor opțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *