Tendințele de top ale primăverii 2016 – Buze blurate. Cum să le faci?

S-ar putea crede că buzele make-up este întotdeauna la fel, simplu. Cu toate acestea, această parte a make-up poate aduce unele tendințe noi și surprinzătoare. Incendiul de culori și nuanțe diferite ale disponibile pe rujuri noastre de piață permite mai mult abordare creativă a buzelor make-up. Pereche de sezoane în urmă am avut buzele cu gradient, nu cu mult timp în urmă au fost populare rujuri monocromatice cu contur expresiv, și acum? Ne vom întoarce la rădăcini, dar acest gradient de timp va căpăta noi iască.

Buze este tendința încețoșată de sezon. Ele sunt într-un mod legat de buze gradient de la câteva sezoane în urmă. Cu toate acestea, de data aceasta în jurul valorii de buze de gradient vor avea doar nuanțe de roz și bej, astfel încât într-un modul în care acestea ar putea dispărea cu tenul și inter-amestec cu ea. Va neclară buzele câștig popularitate ca o astfel de buze expresiv make-up Kylie Jenner?

La fel ca orice alt make-up tendința din ultimii ani, buzele neclare domina cea mai mare parte pe Instagram și alte medii sociale. În sezonul de primăvară viitoare presupunem să val la revedere de la căptușeala de buze și corectorul de bun venit, care va crea noastre buzele neclare. buzele neclare sunt o noua fata a buzelor cu un gradient această diferență că pentru buzele neclare nu ne ‘t nevoie de doua produse cosmetice de culoare, numai un ruj in nuanta subtila si anticearcan.

Springtime, buzele sunt neclare subtile la fel de ușor în executarea așa cum arată. Pentru a obține această tendință de primăvară tot ce aveti nevoie sunt doar câțiva pași. Efectul delicat, feminin make-up garantat.

  1. Aplică incolor nutritiv și hidratant balsam de buze.
  2. Așteptați ca balsam de buze pentru a absorbi.
  3. Aplica corector de lumină sau bază buze mat.
  4. Ruj de culoare Se administrează ales pe centrul buzelor (cel mai bine ar fi nuanta de roz).
  5. Pe marginile exterioare ale buzelor tamponați unele cremă BB sau fundație.
  6. Degetele sau cu o perie de buze la Se amestecă marginile între ruj și fundație.
  7. Pentru un efect mai bun aplică pulbere de lumină, de exemplu, minerale.
  8. Pentru o strălucire distribuie unele luciu de buze.

În acest mod simplu veți obține un efect buzele încețoșată, fără buze cosmetice de lux. buzele estompate în nuanțe subtile de roz, zmeura sau nud sunt propunere foarte proaspete si delicat pentru fiecare femeie, care vrea să se introducă unele prospețime de primăvară machiaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *