Strobing – Conturare prin evidențiere

Ce este procedura de strobing? Este o metodă în care se confruntă cu contur lumina. Make-up strobing este echivalent cu strobing fotografice, în cazul în care imaginile sunt modelate cu setarea dreapta de bec bliț și lumină. În make-up te, de asemenea, joacă cu lumina, deoarece pentru pulsatorie ai nevoie doar de un singur cosmetice – evidențiator bun!

De unde să începi?

De la achiziția de evidențiator bun, desigur. Vă puteți abandona paletele umede și uscate de conturare pentru modelare a feței și alte lucruri pe care le folosit pentru a utiliza. Înlocuiți-l cu evidențiatorul obișnuit, dar nu uitați să-l ales în funcție de tipul de piele si ten. Ei bine, evidențiatorul potrivire nu poate fi prea rece sau prea cald. Evitati produsele cu particule clare, un efect extrem de brocart și nenatural sau pulsatorie sclipitoare poate fi exagerat și accentuează defectele în loc de a întineri. Pentru ajutor in alegerea evidențiatorului poti apela la cineva din personalul farmaciei.

Când să folosești evidențiatorul?

Ordinea în care aplicăm materie de cosmetice, în mare măsură, make-up, care este motivul pentru care, în cazul strobing, trebuie să știți când să utilizeze Marcatorul dumneavoastră. În primul rând, pe pielea feței curățate aplică crema hidratanta, crema sau BB. În cazul în care aveți nevoie de o acoperire suplimentară, apoi utilizați fundație compensată cu tipul de piele si ten. Numai acum puteți aplica Marcatorul și apoi fixați-o cu pulbere în vrac moale, adică bambus sau orez.

Unde să aplici evidențiatorul?

În strobing ne concentrăm pe evidențierea acelor zone ale feței, pe care dorim să subliniem. Expressively evidențiate ar trebui să fie cea mai mare parte:

  • obraji (aplică evidențiator chiar deasupra osului),
  • frunte (evidențiază zona centrală a frunții deasupra nasului și subtil sub linia părului),
  • sprâncene (aplică evidențiator chiar sub linia de jos a sprâncenelor),
  • ochi (aplică evidențiator în colțul interior al ochiului),
  • nas (subțiază nasul cu o linie verticală),
  • buze (folosește evidențiator în spațiul de sus al buzelor),
  • bărbie (evidențiază centrul bărbiei cu un punct subtil).

Prin aplicarea acestor câteva reguli le puteți obține efect frumos de strobing pe fața ta. Strobingul subliniază caracteristicile delicate feminine și face pielea radiantă. performanta abilă a strobing se poate întineri, de asemenea, se confruntă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *