Rujul Charlotte – Marc Jacobs’ în onoarea prințesei britanice

Prințesa Charlotte este preferatul britanic și la începutul lunii mai ea va sărbători ziua de naștere primul ei. La fel ca orice alt eveniment care are legătură cu familia regală britanică, de asemenea, prima zi de naștere de printesa Charlotte va fi celebrată somptuos de întreaga Marea Britanie. Nu e de mirare că, chiar și designerii doresc să adauge ceva de la ei înșiși și (poate) să promoveze în egală măsură brandul lor cu această ocazie. Marc Jacobs tocmai a propus proiectul său.

Dupa cum printesa britanica din tuns aproape un an Charlotte a devenit muza unuia dintre cei mai faimosi designeri americani. Doar câteva zile în urmă lume celebru The New Yorker a prezentat cel mai nou proiect său – „Charlotte” ruj , care a fost lansat special pentru prima zi de nastere a printesei. „Charlotte” ruj este o parte a lui Marc Jacobs Le Marc Lip Creme-Collection.

Marc Jacobs ‘”Charlotte” ruj de buze este un produs exclusiv, crema de ruj în Rose umbra roz, , care la prima vedere nu conota la Kate și fiica prințului William a lui. Catherine Gore, vice-presedinte si CEO al brandului, explică faptul că „Charlotte” umbra a fost „inspirat de cele mai profunde tonuri de roz saturate ale unui trandafir englezesc”. Asta explică multe despre colorare. Rujul presupunem că pentru a reaminti Marii Britanii nu numai cu numele prințesei dar, de asemenea, cu culoarea de trandafiri din grădinile Palatului Buckingham.

Marc Jacobs ‘”Charlotte” de culoare se vinde si lira, 24.00 pe site-ul Harrods, care vine în jurul valorii de 34.50 $. Pentru unii oameni ar putea fi un preț ridicat, dar există și oameni gata să plătească prețul fără nici o problemă mai mare. Acest lucru nu este de mirare, pentru că britanic iubesc Familiei Regale și sunt gata să-și petreacă ultimul leu pentru de exemplu, haine în care s-au văzut membri ai familiei regale.

Charlotte poate fi cumpărate exclusiv în Harrods, celebru Marc Jacobs Beauty House negustor din Marea Britanie. Oricine din străinătate care dorește să achiziționeze cosmetic poate face acest lucru on-line, cu toate acestea, trebuie să rețineți că prețul său va fi semnificativ crește, din cauza costurilor de expediere de peste mări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *