Ruj lichid Rouge Infusion de la Sephora – Care sunt beneficiile și cum să-l folosești?

Sunt multe produse cosmetice pe piață și fiecare dintre ele au proprietăți și aplicări diferite. Cerneala de buze este o noutate cosmetică, ce combină elementele unui luciu de buze cu cele ale unui ruj lichid. Acoperirea construibilă oferă posibilitatea să potrivești fiecare machiaj al buzelor după nevoi. Trendul cernelii de buze a fost pornit de Sephora cu noua linie de produse cosmetice a lor – Rouge Infusion.

Care sunt beneficiile cernelii de buze?

Rouge Infusion calități : consistență lichidă, care nu liquid consistency, care nu încarcă buzele, efect durabil și formulă inovatoare ce asigură o bună acoperire fără reziduuri lipicioase. Lansând linia de rujuri cu textură de cerneală, Sephora a răspuns celor mai mari probleme ale femeilor cărora nu le place machiajul buzelor oferindu-le:

  • textură și aplicator pentru o acoperire ușoară,
  • formulă ce nu se întinde, fărăreziduuri lipicioare,
  • acoperire perfectă,
  • demachiere ușoară,
  • ingrediente ce nu irită și nu sensibilizează pielea,
  • culoare ce durează până la 10h.

Posibilitatea aplicării a unui strat subțire de produs permite potrivirea nuanței (de la deschisă la închisă) cu ocazia, elementele de machiaj și perioada zilei. Sephora oferă paisprezece nuanțe de ruj cu textură de cerneală Rouge Infusion.

Cum să folosești Rouge Infusion de la Sephora?

Atât durabilitatea cât și intensitatea cernelei de buze crește cu fiecare strat adăugat. Această soluție inovativă este ideală pentru artiștii de make-up profesioniști, dar și pentru utilizatorii obișnuiți a produselor pentru buze. În funcție de efectul dorit poți aplica un strat sau mai multe. Un singur strat de ruj oferă efectul subtil al unei culori deschise, totuși, aplicarea mai multor straturi într-un interval de câteva secunde intensifică culoarea. Datorită oxidării formulei pigmentate, cerneala de buze se usucă instant și oferă un efect durabil.

Pentru cine este recomandată cerneala de buze?

Cerneala de buze de la Sephora este pentru toată lumea, de la artiștii profesioniști de make-up până la amatorii de iubitori de machiaj. Rouge Infusion va mulțumi cu siguranță femeile care doresc un efect de durată (fără nevoia de a-și retușa machiajul la muncă sau la petrecere), utilizare plăcută (datorită aplicării ușoare și lipsa reziduurilor lipicioase) și care doresc un produs pe măsura nevoilor lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *