Rouge Pur Couture de la Yves Saint Laurent

Femeilor le place să se minuneze peste haine la modă realizate de designeri celebri. Una dintre ele este Yves Saint Laurent. Acest lucru designer de bine-cunoscut creat în ultimul timp ruj Rouge Couture Pur Kiss Love Edition. Acesta este un lucru, pe care toate doamnele ar dori, de asemenea.

Ceea ce atrage atenția în Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Kiss Love Edition este de ambalare. Produsul este ascuns în caz de aur, cu logo-ul negru al brandului și desenul buzelor roșii. Ceea ce este cel mai interesant, în ruj sine – colorat stick-ul că este în relief cu modele de buzele femeii. La fel de eficiente sunt nuanțe de cosmetice: roz Le Rouge, portocaliu închis Le portocaliu, violet Le Fuchsia si nud Le Nu.

New rujuri de la Yves Saint Laurent fac parte din colectia clasica de Rouge Couture Pur Kiss Love Edition. O întreagă linie are culori intense si indraznete, textura de catifea și sunt ușor în aplicare. Au trecut pe buze pana la 6h, indiferent dacă vom mânca sau bea. In plus, ei mai lin și hidratează pielea și da finisaj satinat. Trebuie să vă amintiți, deși regula cu privire la foarte importantă de make-up artist. Cu ruj îndrăzneț, cum ar fi Yves Saint Laurent Rouge Couture Pur purta întotdeauna umbre ochi de lumină. Și invers:. Ochi expresiv make-up ar trebui să fie combinate cu subtile de culoare pe buze

aplicație Professional este nu numai cu privire la distribuția de ruj În primul rând, ar trebui să acopere toate imperfecțiunile, care pot să apară în zona buzelor și a da buzelor forma adecvata. – Va fi, desigur, o iluzie optică. Pentru aceasta, puteți utiliza Touche Eclat anticearcan de la Yves Saint Laurent. Cu pensula speciala – mici și tăiat plat – aplică Rouge Couture Pur ruj pe partea centrală a buzelor și apoi se freacă în direcții externe. buza make-up este gata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *