Produs uluitor de machiaj! Lashcode – Rimelul Care Identifică Nevoile Genelor

Un rimel bun este extrem de dificil de găsit. Un rimel care va rămâne pentru totdeauna în geanta dumneavoastră de frumuseţe sau un rimel la care să vă reîntoarceţi mereu, ştiind că nu vă va dezamăgi niciodată. Există surprinzător de puţine rimeluri care pot fi numite ‘iconice’. De aceea, în momentul în care un rimel absolut remarcabil este lansat, atrage mult interes şi creează o agitaţie plăcută în lumea produselor cosmetice.

Rimelul Lashcode nu va trece neobservat

Chiar şi tubul său (sofisticat şi elegant) atrage atenţia.

Datorită machiajului realizat cu ajutorul rimelului Lashcode, veţi atrage atenţia celor din jur, care vor fi uimiţi de aspectul dumneavoastră. Cum este posibil ca Lashcode să depăşească ca performanţă alte rimeluri?

Secretul genelor frumoase rezidă în compoziţia rimelului Lashcode şi în spirala flexibilă şi precisă a baghetei care se potriveşte tuturor tipurilor de gene şi formelor de ochi.

Lashcode: rimel cu proprietăţi puternice de intensificare şi hrănire

Produsul iese în evidenţă printre alte rimeluri deoarece conţine numeroase substanţe de condiţionare şi regenerare care acţionează în trei moduri: la suprafaţă (tratează structura deteriorată, creând un strat miscroscopic de protecţie şi adăugând strălucire), din interior (hrăneşte, repară legăturile disulfidice rupte, alipindu-le în interiorul fiecărei gene şi reconstruieşte deteriorările microcelulare) şi în interiorul bulbilor (îmbunătăţeşte condiţia acestora şi susţine procesul de creştere). Rimelul Lashcode accelerează procesul de creştere a genelor prin acţiunea ingredientelor naturale care sunt capabile să consolideze şi stimuleze bulbii.

Extractul de Germeni de Soia stimulează creşterea genelor, oferă vitalitate şi hidratare pentru un plus de protecţie şi strălucire. Vitamina E ajută la reconstruirea structurii genelor şi întăreşte bulbii. Baicalin întârzie procesul de îmbătrânire, în timp ce Extractul de Germeni de Grâu repară şi netezeşte. Capacitatea de condiţionare a rimelului Lashcode este potenţată de pro-vitamina B5 responsabilă pentru elasticitatea şi strălucirea genelor. Arginina previne căderea genelor, având o acţiune directă asupra foliculilor de păr.

Substanţele nutritive de calitate superioară oferă rimelului Lashcode proprietăţi de reparare pentru ca genele să poată creşte mai sănătoase, mai frumoase şi mai voluminoase. Genele devin mai lungi şi mai bine înrădăcinate în foliculi, ceea ce previne căderea acestora în timpul demachiajului. Culorea genelor se menţine intensă, fără a se estompa.

Aplicatorul Lashcode este rezultatul cunoştinţelor aprofundate despre runtina zilnică de machiaj, genele femeilor şi structura genelor. Bagheta este confecţionată din silicon, prin urmare, aceasta poate fi curăţată cât de des este necesar. Chiar şi după multe luni de utilizare, aceasta nu îşi va pierde forma. Drept rezultat, bagheta asigurăun machiaj impecabil non-stop, gene expresive şi extrem de lungi şi dese. În plus, peria este atât de flexibilă încât se potriveşte tuturor formelor de gene. Pe de altă parte, este suficient de rigidă pentru a acoperi fiecare geană – chiar şi pe cele mai mici.

Lashcode este un rimel care chiar cunoaşte nevoile genelor. Chiar şi după aplicarea câtorva straturi, genele rămân elastice; acestea nu devin fragile sau slăbite. Lashcode alungeşte eficient şi subtil genele, mărind volumul fără a provoca aşa numitul efect de picioare de păianjen. Produsul ajunge la fiecare geană. În consecinţă, rimelul creează un efect de multimplicare a genelor. Gene frumoase şi sănătoase – nu este asta tot ce vă doriţi? 

16 Comentarii “Produs uluitor de machiaj! Lashcode – Rimelul Care Identifică Nevoile Genelor”

 1. Mihaela

  Nu stiu daca actioneaza la fel de bine pentru toate tipurile de gene, dar pe genele mele destul de lungi, dat fine a actionat perfect. Le-a indesit fara a le grupa, asa ca acum am un evantai de gene frumoase in loc de picioare de paianjen 🙂

  Răspunde
 2. Suparici

  deschide frumos privirea, poti uita de aplicarea tusului in machiajul de zi, rimelul singur poate sublinia ochii.

  Răspunde
 3. LauraB

  Cel mai bun aplicator, chiar si pentru cele care au gene extrem de scurte sau ochii apropiati. Are o forma perfecta si este usor de utilizat, chiar si in coltul ochilor.

  Răspunde
  • Vanilie

   Nu sunt convinsa ca periutele din silicon sunt o idee buna :/

   Răspunde
 4. Renata

  descoperirea anului! un efect frumos care dureaza mult timp. Recomandat.

  Răspunde
 5. CatalinaL

  Volum si eficienta maxima. Il folosesc de 2 luni si nici nu pare ca am folosit mult, desi il folosesc in fiecare zi.

  Răspunde
 6. Vera

  Abia am descoperit acest rimel si stiu deja ca este rimelul meu.

  Răspunde
 7. Tina999

  minunat! Cat costa?

  Răspunde
 8. Silvia

  Consistenta este super. De la inceput, am aplicat perfect rimelul, fara a fi nevoie sa astept pana se usuca. Sper ca va ramane asa pana la sfarsit pentru ca am mai folosit rimeluri de lux care s-au uscat la jumatatea tubului si nu le-am mai putut folosi, deoarece dupa cateva ore se cojeau si imi iritau ochii.

  Răspunde
 9. Clara

  acum stiu care va fi urmatorul rimel pe care il voi cumpara 🙂

  Răspunde
  • Miruna

   Si eu 🙂 Imi place sa testez desi am deja un rimel preferat.

   Răspunde
 10. Mara_1086

  Un rimel foarte bun, dar nimic special. Exact ca majoritatea rimelurilor din acest interval de pret. Eu cel putin nu am observat nicio proprietate miraculoasa.

  Răspunde
 11. LuminaDiminetii

  Pentru mine, numarul unu! Nu m-am asteptat sa aiba proprietati miraculoase, doar rezistenta, o culoare profunda si un aplicator minunat care sa separe genele si nu am fost dezamagita. Contrar aparentelor, nu a fost usor sa gasesc un rimel care sa indeplineasca toate aceste cerinte simultan

  Răspunde
 12. Nina

  Cred ca, in sfarsit, il voi incerca :))

  Răspunde
 13. Ioana5

  nu are o versiune rezistenta la apa, ce pacat 🙁

  Răspunde
  • Paula A.

   adevarat, dar aceasta versiune este rezistenta

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *