Nanoil Anti-Redness Face Serum: Conceput pentru tenul cuperozic

Sunt venele în formă de pânză de păianjen, pielea subțire și roșeața o problemă frecventă pentru dumneavoastră? Dacă da, este foarte posibil să aveți tenul cuperozic. Vestea rea este că majoritatea produselor obișnuite de îngrijire a pielii nu sunt bune pentru acest tip de ten deoarece provoacă iritații. Pe de altă parte, din fericire, există și câteva bijuterii – printre acestea Nanoil Anti-Redness Face Serum – care știe cum să îngrijească tenul cuperozic.

Chiar dacă tenul cuperozic este, în principal, deteriminat de gene, puteți influența cum arată și cum se simte.

Ce nu este recomandat pentru tenul cuperozic?

 • Aplicarea unor produse de curățare cu acțiune prea puternică
 • Fluctuațiile rapide de temperatură
 • Petrecerea multor ore în camere cu aer condiționat
 • Consumul de alcool
 • Consumul de alimente picante
 • Epuizarea fizică

După cum este ușor de observat, există numeroși factori care irită pielea mai mult decât în mod normal. Din fericire, există și metode care vă pot ajuta să o mențineți calmă. Am întrebat un dermatolog ce ajută tenul cuperozic și aceștia sunt factorii listați:

 • Aplicarea cosmeticelor cu acțiune delicată
 • Expunerea pielii la tratamentele potrivite
 • Aplicarea produselor de protecție solară
 • Urmarea unei diete sănătoase, bogate în legume și fructe

Primul punct pare a fi cel mai important deoarece produsele de îngrijire a pielii au un impact direct asupra pielii și aspectului său.

Nanoil Anti-Redness Face Serum: Conceput pentru tenul cuperozic

INGREDIENTE Primul aspect care ne atrage atenția este lista scurtă de ingrediente. În mod clar, producătorul a adoptat idea ”cu cât mai puține ingrediente, cu atât mai bine”. Aceasta înseamnă că nu este loc de conservanți și coloranți inutili. Ingredientul de bază este apa, nu uleiul – un ingredient destul de frecvent în serurile faciale. Și acesta este un avantaj imens deoarece uleiurile nu sunt recomandate pentru tratamentele tenului cuperozic. Ingredientele esențiale din Nanoil Anti-Redness Serum sunt următoarele extracte de plante:

 • tei
 • conuri de chiparos
 • scoarță de castan
 • rădăcină de Boerhaavia Diffusa

Împreună, aceste ingrediente oferă o gamă largă de beneficii, precum hidratarea și nutriția pielii. În plus, serul combate acțiunea radicalilor liberi și previne inflamarea, ceea ce este destul de frecvent în cazul tenului cuperozic. Dar, cel mai important este că aceste extracte de plante protejează împotriva iritațiilor la care este predispus tenul sensibil. Când este complet absorbit, serul vizează capilarele, făcându-le mai puternice și mai elastice.

APLICARE Iată un ghid scurt de utilizare corectă a Nanoil Anti-Redness Serum.

Ce perioadă al anului? Sezonul nu contează deoarece serul facial Nanoil este sigur de folosit pe tot parcursul anului.

Ce timp al zilei? Serul poate fi introdus atât în rutina de îngrijire a pielii de dimineață, cât și de seară. Dacă aplicați serul Nanoil dimineața, puteți avea certitudinea că vă va calma pielea și o va proteja pe tot parcursul zilei. Atunci când este aplicat înainte de culcare, serul pătrunde mai profund în piele și acționează din interior. Nu există contraindicații de aplicare a serului facial Nanoil de două ori pe zi.

Cum trebuie aplicat serul? Mai întâi, pielea trebuie pregătită pentru ser, ceea ce înseamnă că trebuie curățată și ștearsă cu un tonic facial. Apoi, puteți pulveriza câteva picături de ser pe față, gât și piept. Distribuiți produsul uniform și masați delicat în piele. Durează doar câteva secunde pentru ca pielea să-l absoarbă complet.

Ce urmează?  Este destul de important să aplicați la sfârșit o cremă facială sau un ulei cosmetic. Astfel, puteți fi sigure că extractele de plante oferite de serul Nanoil rămân în interiorul pielii.

Nanoil cel mai bun ser facial anti-roșeață

EFECTE Acum, cea mai importantă parte – rezultele pe care le poate oferi Nanoil Anti-Redness Serum.

Efecte imediate: senzație de ameliorare, toleranță și rezistență mai ridicată la factorii externi, eliminarea iritațiilor

Efecte de durată: estomparea zonelor decolorate, reducerea roșeții faciale și capilarelor sparte, piele mai suplă, protecție anti-îmbătrânire

După cum este ușor de observat, Nanoil Anti-Redness Face Serum este un produs conceput special pentru tenul cuperozic. În loc de a provoca iritații, oferă ameliorare instantă și efecte rapide. În plus, aplicarea este super simplă. Dacă nu aveți încă acest ser facial de calmare a pielii, dar doriți să-l încercați, vizitați nanoil.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *