Machiajul buzelor pas cu pas cu Rujul Viva Glam de la MAC

Nu numai că arată foarte bine, dar, de asemenea, a fost creat cu motive nobile. Meet Viva Glam Rujurile din MAC. O parte din veniturile obținute din rujuri de vânzare este donat pentru persoanele cu HIV si SIDA.

Ce trebuie să știm despre MAC ruj?

Prima Viva Glam Ruj de buze a fost creat în 1994. De atunci MAC a fost lansarea de noi produse cosmetice, cum ar fi luciuri de buze si balsam. In acest an am avut o șansă de a întâlni culoare nouă de la cele mai noi ediție a Viva Glam Ruj de buze. Putem găsi acolo nuanțe noi, cum ar fi: sidefii roz neutru, prune maro, visiniu intens, roz murdar cu strălucire, prune sidefiu roșu-brun și auriu perla. Toate aceste nuanțe dau diferite ascensiune la make-up: de la mat, printr-o strălucire pic la sateen. Acele culori vor potrivi perfect cu fiecare ten pielea și culoarea părului.

Viva Glam Ruj de la MAC iese in evidenta cu culori interesante. O atenție specială merită ambalarea produsului. Negru mat și le conferă aspect foarte elegant, dar minimalistă. Produsul se vinde în cutii de carton negru pe care o vom găsi informații despre umbră, compoziția și sugestiile cu privire la stocarea. Greutatea cosmetice „este de 3 grame; dar rujul este foarte eficient.

Cum să utilizați Viva Glam Ruj de buze?

Viva Glam Ruj de la MAC are culori intense și aplicate în mod corect oferă efecte. Înainte de a buzelor performante make-up ar trebui să faci unele frecat, pentru cosmetic să dureze mai mult și are o culoare mai intensă. Pentru frecat puteți utiliza zahăr și miere. Zahăr va elimina celulele moarte ale pielii si miere va hidrata și hrăni buzele. Apoi, se aplica pe buze unele fundație și pudra – rujul nu va fi tocire atât de ușor. Buzele contur contur cu un creion în umbra similare cu ruj și apoi umple restul cu cosmetice ales. Excesul de ruj se indeparteaza cu tampon de bumbac sau țesut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *