GlySkinCare – Ulei Uscat Nu doar pentru par

GlySkinCare este o linie american de produse de îngrijire a pielii, bazate pe soluții științifice. Ulei uscat argan este hidratant intensiv cosmetice pentru păr sau corp. Ce argan Ulei Uscat pentru tot corpul au parul de oferit? Ce este GlySkinCare cum ar fi? Scurta descriere a acestui cotidian propunere de ingrijire a corpului, veți găsi mai jos.

Compoziția din GlySkinCare argan Ulei Uscat se bazează în principal pe ulei de argan naturale (Ulei Argania Spinosa Kernel) și complex de vitamine cu o doză mai mare de vitamina E (acetat de tocoferil). În afară de acestea, produsul conține, de asemenea, emolient suplimentară naturală uleios (decil oleat) și dimethiconă – ulei de silicon sintetic. În compoziție putem găsi, de asemenea, unele ingrediente chimice, cum ar fi cyclopentasiloxane, sau adipat de diizopropil. Ingredientele sunt variate, dar eficient.

GlySkinCare argan Ulei Uscat are hidratare profund cu formula, care fara probleme mai mari absoarbe in piele si parul imediat dupa aplicare. Este un mare avantaj al acestui ulei, deoarece alte produse din aceasta categorie lăsați un strat uleios, care este greu de a scăpa de. GlySkinCare este delicată și face pielea moale silkily și hrănită. Același lucru este valabil și pentru păr, atunci când vom decide cu privire la ingrijirea parului cu ulei de argan, apoi striații pînă acum uscate și deteriorate devin regenerate și au strălucire sănătoasă.

GlySkinCare argan Ulei Uscat are o formă de spray, care generează probleme de utilizare nu mai mare. Pe corp sau păr ar trebui să fie administrat 1-2 doze de ulei de argan. ulei de GlySkinCare poate fi aplicat direct pe corp umed sau uscat si parul. functioneaza perfect pentru masaj corporal de ulei uscat argan. Pentru că GlySkinCare asigură o formulă specială de ulei ușor, care nu greutate pielea și părul în jos, astfel încât poate fi utilizat fără restricții mai mari sau necesitatea de clătire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *