DIY prăjituri baie – Brioșe pentru o baie cu spumă

Nu este nimic mai relaxant decât baie caldă și aromatice după o zi lungă de muncă sau de călătorie obositoare. Calmarea moment, doar pentru tine, cu lumânări parfumate și muzică relaxantă în fundal. Hidratanta și bombe de baie Bulbuc sunt adevărate trebuie să aibă în fiecare baie. Nu vă faceți griji, nu trebuie să-și petreacă mica avere pe ele, le puteți face propria ta!

De ce avem nevoie pentru a face briose pentru o baie cu spumă?

  • 200 grame de praf copt,
  • 100 grame de acid citric,
  • 2 linguri de amidon de porumb,
  • 2 linguri de ulei cocos (presat la rece),
  • 30 grame de ulei masline,
  • zahar vanilinat (sau păstaie de vanilie),
  • colorant alimentar (sau altceva non-toxic),
  • aromă, ulei esențial sau arome,
  • forme brioșe (silicon sau hărtie).

Cum se prepară brioșele pentru baia spumantă?

Brioșele de baie nu sunt greu de făcut. După măsurare ad toate ingredientele necesare pentru ethereal cookies, putem începe amestecarea. Mai întâi am se amestecă împreună de bicarbonat de sodiu, acid citric și amidon din cartofi (sau faina de porumb, dar trebuie să fie unul sau altul, pentru că este amidon, care este responsabil pentru briose să plutească pe apă). La aceste ingrediente în vrac putem adăuga ulei de măsline și ulei de nucă de cocos (topit în primul rând, peste baie de apă sau abur). Se amestecă până când acesta va rămânenisip umed în consistența sa.

În funcție de ce fel de briose dorim (mono sau bicolor), putem sări împărțirea masei. Dacă doriți ca briose bicolore, apoi câteva linguri de masă simplu pus deoparte intr-un castron separat și se adaugă zahăr vanilat la ea (sau pod de vanilie maruntita). Rămase se amestecă în masă cu colorant alimentar de culoare ales și ulei esențial.

Ultimul pas este să facem brioșele sub formă de bombe baie. Am pus masa colorate pentru a arunca în aproximativ 3/4 din înălțimea sa. Cel mai bine ar fi siliciu sau de hârtie gipsuri, pentru că atunci este mai ușor să-i iasă. Asigurați-vă că acestea au un margini inconsistente, atunci briose noastre vor deveni cu adevărat fermecător. Pe colorată în masă compactă ne-am pus restul masei de vanilie. Se frământă totul în distribuție cât mai strâns este posibil. Pune-briose noastre de baie departe timp de câteva ore, și apoi să le scoată din mulaje lor. Gata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *