Cum să transformi oja obișnuită într-o ojă hibrid?

Pentru o lungă perioadă de timp acum manichiura hibrid este pe partea de sus a jocului. Tot mai multe femei observa beneficiile incontestabile ale acestei manichiura, dar, de asemenea, de foarte multe ori ei gândesc cum să nu piardă prea mulți bani pe cosmetician și scumpe lacuri de unghii hibride. Răspunsul la acesta poate fi găsit în ghid DIY. Cum se transforma dumneavoastră preferat lac de unghii in lac de unghii hibrid?

O sticla de lac de unghii hibrid este destul de scumpă, dar pentru a efectua manichiura hibrid integral aveți nevoie, de asemenea, de bază, de sus, de demontare, mai curat, lampa UV si toate accesoriile necesare. Kit-ul pentru costurile complete de manichiura hibrid destul de mult. Și ce despre culorile? Crearea de gamă reproductibilă de culori diferite lacuri de unghii hibrid este o investiție costisitoare și nu vom întotdeauna va găsi culoarea ne place. În plus, ce să facă cu toate aceste lacuri de unghii normale in culorile noastre preferate pe care ne-am adunat ani de zile? E simplu! Trebuie doar să le transforma în lacurile de unghii hibride.

De ce ai nevoie?

  • ojă hibrid,
  • (or) bază hibrid,
  • GELibility Stick It! (opțional),
  • lac de unghii de orice brand și culoare,
  • recipient mic pentru amestecare,
  • linguriță de unică folosință, băț sau pensulă.

Cum de a transforma orice lac de unghii în lac de unghii hibrid?

Iubitorii de manichiura hibrid inventivi au găsit două căi pentru a transforma orice lac de unghii în lac de unghii hibrid. Pentru lac de unghii pentru a obține proprietăți de conservare a lacului de unghii hibrid aceasta trebuie să fie amestecat cu gel special de conservare GELibility Stick It sau cu orice hibrid Top sau bază – depinde dacă doriți să cheltuiți bani pe produs suplimentar. Proporții depind de preferințele – nu mai puțin de 10 picături pentru o jumătate de sticlă și nu la mai mult, pentru ca apoi lacul de unghii va deveni apoasa sau cleios (depinde de consistența produsului, se amestecă cu lac de unghii). Vă sugerăm să se amestecă lac de unghii cu gel de produs intr-un bol separat, cu o perie, un băț sau orice este mai ușor de utilizat. Unii recomandă amestec de lac de unghii cu unghii hibrid poloneză în proporție de 1: 1. Totul depinde de ce crezi că și efectul combinat. Pentru schimbarea de lac de unghii în lac de unghii hibrid pentru a fi eficient aveți nevoie pentru a găsi proporții perfecte prin încercare și eroare, pentru că există nici o rețetă universală. Efectele depind de produsele utilizate hibrid și calitatea de lac de unghii, dar si starea unghiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *