Colorează-ți buzele! Phyto-Lip Twist balsam colorat

Pentru make-up iubitorii perfecte, Sisley pregătite & nbsp; Phyto & ndash; Buze Twist un creion balsam XXL. Orice fată care valorile de buze perfecte make-up va fi mulțumit cu acest produs. Ce este mai mult, putem alege din mai multe nuanțe.

Phyto-Lip Twist de la Sisley este cu siguranță cosmetic foarte util și practic, care va fi, de asemenea, eficiente. Se va potrivi la buzunar mic de blugi sau caz vanitatea. Un singur produs este format din 2,5 grame de produse cosmetice. Noi le folosim ca orice ruj obisnuit: tot ce ai nevoie este un accident vascular cerebral de băț pentru a colora buzele. Puteți aplica, unul sau mai multe straturi, în funcție de ce efect pe care doriți să realizeze.

Sisley asigurat că fiecare dintre noi poate găsi culoarea ei perfectă Phyto-Lip Twist de buze este disponibil in 15 nuante diferite de rosu, maro, roz si violet. Acele nuanțe sunt: Nud, Pat, Peach, Pinky, Berry, Cherry, Coral, bomboane, castan, Zahar, Litchi, pepene galben, mac, dragoste, nuci. Toate culorile sunt intense, suculente și adânci. Unele dintre ele au particule strălucitoare și unele strălucire doar lumină; pe al doilea puteți aplica unele lipgloss pentru a îmbogăți culoarea și face buzele optic mai mare.

Phyto-Lip Twist de buze de la Sisley este foarte buna in aplicare, nu se estompeze sau freca off în timpul zilei. Acest produs nu este numai colorarea buzelor, dar are și alte proprietăți. Mulțumită vegetale extracte hrănește buzele, le netezire, hidratează și protejează formă uscăciune și radiațiilor UV. Dacă doriți pentru balsam pe buze să dureze mai mult, atunci înainte de aplicare, acoperă buzele cu o fundație și pulbere, iar după aplicarea impresiona excesul de cosmetice de pe planșa de bumbac sau țesut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *