Care este rețeta pentru machiaj perfect de Ziua Îndrăgostiților?

Ziua Îndrăgostiților este la noi, așa că aici vine momentul pentru a găsi machiaj perfect pentru această ocazie specială. Astăzi, voi prezenta vă ideile mele pe piele perfecta, look romantic si sexy make-up , fără a face prea provocator. Aș vrea să-mi împărtășesc trucuri inteligente și eficiente cu voi toți, pe care le folosesc personal. Știu doar te va arăta uimitor.

1. Ieși din zona de confort

Doriți să farmecul jumătate din alte? Sau poate ai nevoie doar să se simtă special în acea zi numai pe tine? Nu motivele tale sunt importante aici, dar rezultatul. Aș dori să vă oferim o cale de ieșire din schemele de încredere, și să renunțe la ideea de muncă și în fiecare zi de make-up. Pune pe unele ruj rosu, creionul de ochi sexy sau du-te pentru ochi de fum. Decideti-vă ce element vă va oferi acest factor fierbinte Valentine si te face sa te simti frumoasa și feminiă.

2. Nu forța nota

Ceea ce am să spun este un opus absolut pentru ceea ce am spus mai înainte, pentru că, dacă buzele roșii sau EyeLine intens trase nu merg cu personajul tău te va simt rău în ea. Dacă nu se poate executa bine (și amintiți-vă că neglijent make-up poate face doar lucruri mai rele), apoi sări peste această etapă. Este mai bine sa arati minunat intr-un subtil make-up si se simt bine cu privire la modul in care arati apoi tortura te toată seara, cu un make-up tu nici măcar nu a vrut în primul rând.

3. Practica machiajul de Ziua Îndrăgostiților

Dacă vă pregătiți pentru noaptea Îndrăgostiților într-un restaurant sau o parte este și mai important să nu se angajeze nici un make-up greșeli. Nimeni nu are nevoie de un stres suplimentar înainte de data Grand în masca de linie strâmbă pe ochi sau pete de autobronzant peste toată fața ta. Tot ceea ce trebuie să faceți este să dedice o seară înainte de Ziua Îndrăgostiților pentru a practica make-up sunteți de planificare pe porți în acea zi specială. Mai bine în siguranță decât să-ți pară rău!

4. Nu uita să-ți evidențiezi pielea

De Ziua Îndrăgostiților trebuie doar să arăți uimitor. Nu uita de un machiaj potrivit pentru fata ta, nu doar la ochi si buze. În cazul în care chiar și o posibilitate de a comuta fondul de ten regulat pe unele crema de lumină BB. Mai mult decât atât, folosiți pudră minerală în vrac pentru piele mat pentru a evita Shining inutile în lumina serii. Evidenția acele părți ale feței care accentuează cel mai bine ceea ce este în ele și care va face sa arati mai tanara. Nu uita despre unele anticearcan sub ochi!

Aplicând aceste câteva reguli amintindu-și despre make-up pentru a fi la fel de bine făcut, deoarece este posibil (nu dormi prea mult sau va trebui să se grăbească) rezultatul final ar trebui să facă pe oricine să cadă în genunchi.

Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *