Buze 3D: Balsam de buze colorat de la Cailyn

Am vorbit despre conturare fata si stratificarea parului. Acum vine momentul pentru efectul buzelor 3D. Colorată Balsam de buze de la Cailyn se va asigura că rezultatul cu luciu de buze în 18 nuanțe suculente. Cum să-l folosească pentru efect tridimensional?

Balsam de buze Colorat de la Cailyn este unic pentru două motive. În primul rând, putem obține 18 nuanțe diferite! Acestea sunt: vată de zahăr, gumă de mestecat, Sunburst, Soare Toamnă, Natural, Fiesta, Mocha, Măr, Trandafir catifelat, Ciocolată cu cireșe, Nuga, Mere roz, Coral, Roz Acid, Scarlet, Baby Breath, Flori de cireș, Mov. Toate acestea sunt Matt, de aceea, dacă doriți buzele să lucioasă, utilizați Pearly Shimmer balsam. Deci, se poate amesteca cu vată de zahăr Perlatã Shimmer balsam în Îngerească alb sau zahăr roz umbra (a doua va garanta mai mult luciu).

În al doilea rând, balsamuri Cailyn conțin ingrediente speciale, care asigură buzelor tridimensionale. Aceia dintre care au buzele înguste vor fi deosebit de fericit cu rezultatul, deoarece acest lucru cosmetic le face optic mai mare. Acest efect va dura o zi întreagă, deci nu trebuie să o rezolvi make-up înainte de noapte. nuanțe mat cu luciu de buze va da efect 3D , că toți prietenii tăi vor fi gelos.

Cu toate acestea, chiar și cel mai bun cosmetic trebuie să aibă unele dezavantaje. Colorat Balsam de buze de la Cailyn are sticla destul de unic. Ea nu aminti de sticle lungi clasice pe care le cunoaștem. Acesta are caz rotund, plat și la partea de sus este atașat perie mică pentru aplicare. Desigur, pentru unele fete ar putea fi chiar confortabil: pensula speciala dreapta cu cosmetice. Cu toate acestea, pentru a răsuciți un astfel de caz incomode și păstrați-l într-un buzunar sau caz vanitatea face mai multe probleme decât merită. Si ne place sa avem buze nostru luciu mereu cu noi, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *