Barwy Harmonii – unt de corp cu trandafiri de la BARWA

Fără îndoială că trandafirul sălbatic este unul dintre acele ingrediente, care au un loc fix pe rafturile din baie sub diferite forme. Mirosul se poate să-ți placă sau nu, dar proprietățile uleiurilor de trandafir sunt în mod definitiv uimitoare – oferă sprijin medical, elimina oboseala si o piele mai fină.

Barwa vrea să răspundă așteptărilor de trandafir sălbatic iubitori cu noua sa linie de produse Barwy Harmonii. Pentru o atenție deosebită merită crescut unt pentru îngrijirea corpului, care, cu aroma intensa si textura mare ne încurajează să-l cumpere. Producator vrea sa acopere pielea noastra cu parfum aromaterapeutice de trandafir sălbatic. unt ROSE are o formă de spumă subtilă, care – în ciuda texturii untos foarte – absoarbe în cel mai scurt timp, nu lasă tenul gras, dar face pielea catifelata si hidratata.

Ce putem găsi în compoziția Barwy Harmonii ?

E demn de menționat că untul de trandafiri de la Barwy Harmonii este un produs cu o rețetă tradițională, deși Barwa folosește o mulțime de tehnologii noi și moderne. Untul de trandafiri Barwy Harmonii ROSE conține extract de trandafir sălbatic îmbogățit cu migdale dulci, unt de Shea si vitamina E. cosmetice nu constă din parabeni, produse de origine animală sau sensibilizează. Bazate pe ingrediente naturale și delicate ale Barwa cu formula de unt satisface așteptările oamenilor cu pielea sensibilă și predispuse la piele uscăciune.

Cum funcționează untul de corp ROSE de la Barwa ?

Barwy Harmonii sunt în mare parte o linie de produse cosmetice profund hidratant, care sarcina este de a regenera epiderma, proteja de factorii externi nocivi și să-l mai lin. efect Hidratanta de trandafir unt Barwy Harmonii este de lunga durata, deci este un unt de corp perfect pentru iarna, congelare de zile, pentru că oferă o protecție de lungă durată împotriva uscăciune. Untul de trandafiri Barwy Hamonii ROSE este un răspuns complex la problemele pe care oamenii le au cu pielea uscată, care are nevoie de imediată hidratare. Barwa a creat untul de corp, care imediat după aplicare face pielea moale, catifelată și sănătoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *