Alteya Organics – Cel mai scump ulei de organic de la Rosa Damascena

Proprietățile de uleiuri esențiale, devin din ce în ce mai apreciate încă o dată și a crescut uleiurile devin din nou popular. Uleiul organic cel mai scump este produs din Rosa damascena, care este cultivat în Valea Trandafirilor din Bulgaria. Alteya Organics este un brand, care este specializata in uleiuri esentiale de trandafir si este un lider în cultivarea de Rosa Damascena.

De ce Aletya Organics?

Este un brand, care iese in evidenta cu cea mai inalta calitate a produselor lor. Datorită unui laboratoare avansate, cultivarea ecologica oferind biodinamica dreptul plantelor, distilare brevetate și producția certificată, acest ulei organic din Alteya Organics este un produs de cea mai înaltă calitate, iar prețul său spune totul.

De ce uleiul Rosa Damascena?

Uleiul Rose Otto, adică uleiul extras din Rosa damascena din cultivări bulgari este una dintre cele mai scumpe uleiuri din lume. Este toate cauzate de faptul că, pentru extracția unei picături aveți nevoie de 2000 de flori, iar pentru 2.2Ib de ulei este folosit peste 8818Ib de trandafiri. Alteya Organics asigură faptul că uleiul esential lor nu are nici o dată de expirare și proprietățile sale vor fi exact la fel, chiar și după decenii de extracție. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru toate tipurile de piele și în fiecare epocă (chiar și pentru copii).

Ce proprietati are ulei esential de Rosa Damascena Otto?

În principal, este uleiul medicinal, care elimină aproape toate problemele cu pielea – de la acnee, prin inflamații (de exemplu, eczeme), la proprietăți de întinerire. ulei de Alteya Organics este cel mai valoros ulei de in produsele cosmetice. Ea are, nu numai proprietăți medicale și nutritive, dar, de asemenea, aromă terapeutică și poate fi chiar consumate.

Cele mai importante beneficii ale Rosa damascena ulei esential din Alteya Organics:

  • proprieți antioxidant (întinerire),
  • proprietăți medicale (regenerarea și repararea pielii),
  • proprietăți de elasticitate (ridurile mai fine),
  • proprietăți anti-inflamatorii (vindecare eczeme, acnee),
  • glande normalizatoare,
  • reduce cicatrici, vergeturi si decolorări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *