Clasament de 6 kituri de extensii de gene potrivite pentru începători

Este oare posibil să îți aplici singură extensii de gene în doar 10 minute? Exact asta este ceea ce îți oferă kiturile de gene pentru aplicare acasă de la branduri precum Nanolash, Kiss și Lashify. Aceste gene false tip smocuri, cunoscute în mod popular și sub numele de „cluster”, se aplică pe pleoapa superioară, sub genele naturale. În acest fel, aplicarea este foarte simplă și nu necesită mult timp. Pe lângă asta, extensiile de gene DIY conferă un efect foarte natural, ceea ce le face din ce în ce mai populare. Fiecare kit pentru stilizarea genelor la domiciliu, pe lângă genele false propriu-zise, include produsele necesare și un aplicator. Ce kit merită să alegi pentru prima dată? Iată un clasament de 6 produse de la branduri de make-up de top.

Clasamentul kiturilor populare de extensii de gene care îți permit să îți stilizezi singură genele

În ultima vreme, extensiile de gene DIY au devenit o modalitate deosebit de populară de a pune în evidență ochii. Implică aplicarea de mănunchiuri de gene false sub cele naturale, fiind deci diferite de genele obișnuite de tip bandă. Ca urmare, acestea sunt mult mai puțin vizibile chiar și atunci când ochii sunt închiși. În cazul genelor cluster obișnuite, punctele de legătură sunt, de regulă, foarte vizibile. Deci și din acest punct de vedere, extensiile de gene DIY sunt mai bune.

Mai mult decât atât, acestea prezintă un mare avantaj în ceea ce privește aplicarea. Oferind o soluție perfectă femeilor atât cu abilități, cât și fără experiență anterioară în materie de extensii de gene DIY, aplicarea genelor cluster DIY este posibilă în mai puțin de 10 minute.

Genele sunt disponibile în kituri pentru începători gata de utilizare, care includ tot ce este necesar pentru crearea unui look complet al genelor. Acestea includ un aplicator care facilitează prinderea genelor sub cele naturale. De obicei, kiturile sunt însoțite și de un manual care descrie pas cu pas modul de aplicare.

Genele false arată cel mai bine atunci când reușesc să producă un efect natural, făcând dificilă diferențierea lor de genele naturale. Cum poți să obții totuși acest efect? Există două condiții. Una presupune aplicarea corectă, iar a doua vizează alegerea kitului potrivit.

Pentru ca aspectul genelor să arate bine și să-ți crească încrederea de sine, extensiile de gene DIY trebuie să fie moi și ușoare. Ce branduri oferă astfel de produse în gama lor? Mai jos vei găsi un clasament al celor mai bune kituri de extensii de gene DIY cu gene cluster care pot sublinia perfect frumusețea feminină. Calitatea lor poate satisface cerințele oricărei femei. Clasamentul include, printre altele, un kit profesional de extensii de gene de la Nanolash și un kit de gene false de la Lashify.

Top 6 cele mai remarcabile kituri de extensii de gene

Chiar dacă genele cluster care se aplică sub genele naturale sunt încă considerate o inovație, multe branduri de frumusețe le au deja în gama lor, inclusiv brandurile apreciate de profesioniști. Întrebarea este: ce kit să alegi pentru a obține efecte spectaculoase fără să plătești prea mult?

1. Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit

DIY Eyelash Extensions Starter Kit este îndrăgit nu doar de începători, ci și de make-up artiștii profesioniști. Acest produs aparține renumitului brand Nanolash.

Kit de extensii de gene DIY

Kitul include:

  • 36 de clustere de gene
  • un bonder – produs necesar pentru aplicarea clusterelor (5 ml)
  • un sealer – formulă necesară pentru fixarea aspectului final al genelor (5ml)
  • un remover – produs care facilitează îndepărtarea genelor
  • un aplicator – pensetă cu formă perfectă

Genele cluster incluse în DIY Eyelash Extensions Starter Kit sunt disponibile în trei lungimi: 10, 12 și 14 mm. De asemenea, sunt disponibile în 8 stiluri. Cele mai populare includ: CLASSY, HEARTBREAKER, FLIRTY, DIVINE și CHARM. Aplicarea durează doar 10 minute, acesta fiind unul dintre cele mai mari avantaje ale kitului. În acest scop, trebuie să aplici puțin lipici sub cluster și apoi să-l așezi la aproximativ 1 mm distanță de linia apei. În acest punct, este indicat să presezi genele folosind aplicatorul.

Genele cluster incluse în acest kit sunt suficiente pentru câteva aplicări. Pe baza recenziilor, reiese că ajung pentru aproximativ 6 lookuri de gene. Cu aplicarea și îngrijirea corespunzătoare, ele rezistă până la 7 zile pe ochi, ceea ce le face o alegere perfectă pentru femeile care nu au timp de aplicarea de noi gene la fiecare 2 sau 3 zile.

2. Velour-Xtensions Kit

Velour-Xtensions Kit de la Velour Beauty este un kit de extensii de gene DIY pentru începători, care include 12 clustere de gene, adică mult mai puțin decât conținutul setului DIY Eyelash Extensions Starter Kit. Cu setul de la Nanolash, primești 36 clustere de gene.

Acest produs ar trebui să fie extrem de interesant pentru femeile care intenționează să își pună gene în mod regulat. Kitul Velour-Xtensions poate fi achiziționat de pe site-ul web al brandului, individual sau sub formă de abonament curent (pe termen lung, poți economisi destul de mult).

Genele cluster din Velour-Xtensions Kit se găsesc în trei lungimi, a câte 4 clustere fiecare. Lungimile sunt: 10, 12 și 14 mm. În plus față de acestea, Velour Beauty oferă un aplicator și un mic bonder.

3. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Al treilea set pentru extensia genelor DIY acasă de pe lista noastră va funcționa și el bine pentru începători. Conține gene cluster și un bonder care asigură durabilitatea aplicării, precum și un instrument de aplicare și un remover.

Aplicarea acestor gene cluster durează 10-15 minute. În cazul fetelor care nu au prea multă experiență, probabil că va dura aproximativ 15 minute sau puțin mai mult.

Per total, kitul Ardell primește recenzii destul de pozitive. Din păcate, unele femei pun la îndoială genele în sine, susținând că sunt toate aproape identice. Singura diferență o reprezintă lungimea lor.

4. KISS Falscara Starter Kit

Falscara Starter Kit conține gene cluster pentru autoaplicare care se presupune că rezistă chiar și 10 zile pe ochi. Raportat la acest aspect, kitul chiar merită luat în considerare. Setul de gene Kiss include gene cluster 2×5, precum și BOND, SEAL și un aplicator convenabil.

Deși genele din kitul Falscara pot rezista chiar și până la 10 zile neîntrerupt, trebuie să recunoști că nu primești prea multe la acest preț. Și trebuie să iei în considerare riscul ca genele să nu reziste atât de mult în cazul tău. Asta pentru că au nevoie să fie protejate corespunzător peste noapte. Există un produs special pentru această sarcină – OVERNIGHTER Long Wear Sealer care, din păcate, nu este inclus în Falscara Starter Kit.

5. Tatti Lashes Invisi-Lash Kit

La acest produs, clusterele de gene pot fi achiziționate fie cu o bandă transparentă, fie cu una neagră. În plus, Invisi-Lash Kit îți pune la dispoziție gene în mai multe stiluri din care să alegi. Când vine vorba de durabilitatea acestor gene cluster, opiniile sunt mixte. Depinde mult de metoda de aplicare, de cât timp porți genele și dacă le îngrijești corespunzător. Iar cu privire la îndepărtarea genelor, un mare minus este lipsa unui dizolvant de extensii.

Kitul profesional de extensii de gene – Invisi-Lash Kit conține:

  • 40 de clustere de gene
  • un aplicator
  • Invisi-Lash Bond
  • Seal Glue
  • o perie.

6. Lashify Starter Kit

Aspectul care iese cel mai mult în evidență la acest kit, în comparație cu celelalte incluse în clasament, este prețul mult mai mare. Totuși, trebuie să recunoaștem că este direct proporțional cu calitatea sa deosebită, iar majoritatea femeilor care l-au încercat au fost foarte mulțumite de el.

Brandul Lashify are grijă ca utilizatorii săi să fie mulțumiți din toate punctele de vedere. Genele cluster, împreună cu aplicatorul și toate produsele necesare aplicării, vin într-o casetă convenabilă cu oglindă, o opțiune excelentă în timpul călătoriilor.

În afară de prețul ridicat, utilizatorii se plâng de faptul că primești doar 10 gene cluster în kit, care, de regulă, rezistă în jur de maximum 5 zile. Dacă luăm în considerare rezistența genelor cluster de la Nanolash, aceasta cu siguranță nu este cea mai bună opțiune din clasament.

Care kit de extensii de gene din acest clasament funcționează cel mai bine?

Fiecare femeie care intenționează să își pună singură extensii de gene acasă trebuie să aleagă un set potrivit nevoilor ei individuale. Acestea includ, printre altele, efectele de machiaj urmărite. De asemenea trebuie să reții că genele cluster au nevoie să fie ajustate la lungimea, volumul și curbura naturală a genelor tale.

Când vine vorba de preț, calitatea genelor și ușurința de aplicare, kitul de gene false Nanolash merită recomandat. DIY Eyelash Extensions Starter Kit te asigură că poți să îți aplici genele în mai puțin de 10 minute. În plus, lookul obținut se poate menține impecabil timp de mai multe zile. Multe femei susțin că au purtat genele peste 7 zile, ceea ce cu siguranță surclasează alte kituri din clasament.

Alegerea setului trebuie să fie o decizie bine gândită, iar clasamentul de mai sus trebuie considerat o simplă sugestie. El oferă o comparație practică a 6 kituri diferite care vor funcționa perfect inclusiv pentru fetele care își pun pentru prima dată extensii de gene acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *