De ce sunt atât de speciale genele smocuri de la Nanolash – DIY Lash Extensions?

Femeile sunt dornice să folosească diverse tratamente profesionale de înfrumusețare, mai ales când vine vorba de gene. Femeile au grijă de genele lor și toate ne dorim ca ele să crească mai mult și mai repede. Din păcate, Mama Natură nu ne-a binecuvântat pe fiecare dintre noi cu gene dese și frumoase. În zilele noastre, însă, îți poți pune extensii de gene fără să ieși din casă!

Merită să încerci extensiile de gene DIY acasă?

Multe femei experimentează cu o varietate de produse cosmetice pentru îngrijirea genelor. Uleiurile speciale, serurile și rimelurile sunt deosebit de populare, dar nu întotdeauna oferă efectele dorite. Dacă o fac, rezultatele sunt temporare. Rimelul trebuie aplicat în fiecare dimineață și apoi îndepărtat în fiecare seară înainte de a merge la culcare. Fără îndoială că această soluție este destul de dificilă.

Se pare că, datorită genelor smocuri – DIY Lash Extensions de la Nanolash, îți poți pune singură extensii de gene acasă. Mai mult, aplicarea nu îți va slăbi genele naturale și le poți da jos oricând.

DIY Eyelash Extensions sunt gene false smocuri, gata făcute, concepute pentru a fi aplicate personal. Doamnele și domnișoarele nu mai trebuie să facă programări la o cosmeticiană sau să se îngrijoreze de starea genelor lor. Mai mult, aplicarea acestor mănunchiuri de gene seducătoare este extrem de ușoară. Tot ce trebuie să faci este să:

  • aplici un strat subțire de bonder și să aștepți 30-60 de secunde până când acesta devine lipicios;
  • aplici smocul sub genele naturale, la aproximativ 1 mm distanță de linia genelor;
  • îndepărtezi finisajul lipicios cu ajutorul sealerului Nanolash.

În doar 10 minute, fiecare femeie se poate bucura de un aspect frumos și definit al genelor. Acesta este, probabil, cel mai bun argument în favoarea extensiilor de gene DIY.

gene false

DIY Eyelash Extensions – ce produse merită alese?

DIY Eyelash Extensions sunt disponibile atât sub formă de cutie individuală, cât și cu un kit complet pentru extensii de gene la domiciliu.

Kitul include 36 de gene smocuri pentru aplicarea de tip DIY. Acestea sunt disponibile în 8 stiluri. Poți crea diferite lookuri ale genelor folosind gene cu lungimi de 10, 12 și 14 mm.

Kitul de extensii de gene Nanolash, în schimb, include toate accesoriile necesare pentru aplicarea la domiciliu. Setul conține, de asemenea:

  • Bonder Nanolash – vine în format de 5 ml și este un adeziv special de culoare neagră. Acesta ajută nu numai la aplicarea smocurilor de gene, ci și la uniformizarea culorii genelor;
  • Sealer Nanolash – acest produs ajută la îndepărtarea stratului lipicios în urma aplicării;
  • Remover Nanolash – acest produs este folosit pentru a îndepărta mănunchiurile de gene fără efort;
  • instrument aplicator de gene – fabricat din oțel inoxidabil, acesta facilitează foarte mult scoaterea mănunchiurilor de gene din casetă și așezarea lor pe linia genelor.

Ar trebui să ai în vedere de ce anume vei avea nevoie pentru extensiile de gene DIY la domiciliu. Dacă ai deja accesoriile, atunci poți achiziționa cu ușurință doar genele smocuri ca atare.

gene false

DIY Eyelash Extensions – rezumat

DIY Eyelash Extensions sunt gene de tip smoc, gata făcute pentru aplicarea acasă. Acestea pot fi folosite de orice femeie care visează la gene lungi și dese în doar 10 minute.

Fără îndoială, genele smocuri DIY de la Nanolash sunt un produs de înaltă calitate. Fiecare dintre mănunchiurile de gene este moale și flexibil și se îmbină armonios cu genele naturale. În plus, banda neagră îți permite să ascunzi ingenios zona în care mănunchiurile se întâlnesc cu genele naturale.

Extensiile de gene ușoare de la Nanolash- DIY Lash Extensions sunt concepute atât pentru uz profesional, cât și pentru uz casnic. O aplicare DIY la domiciliu durează cel puțin 5 zile.

Cu aceste gene smocuri pentru aplicarea la domiciliu, poți crea orice stil de gene îți dorești. Sunt genele false perfecte pentru o nuntă, o întâlnire de afaceri sau o ședință foto spontană.