6 moduri de reciclare a dresurilor

Dresuri sunt una dintre acele părți din dulap noastre, pe care le aruncă după o singură utilizare. Nu e de mirare despre asta, pentru că nu putem purta pentru un al doilea dresuri de timp cu o scară. Cu toate acestea, ar putea fi în valoare de a arăta unele creativitate și nu deșeuri dresuri la aruncat-o afară. Să ne introducă să vă 6 moduri de utilizare a dresuri vechi.

1. Dresuri ca un tampon de sticlă

Materialul din care sunt fabricate dresuri are această calitate, care nu lasă fluffs. dresuri folosite sunt mari ca un tampon pentru ferestre și oglinzi (nu-l utilizați pentru spălare, deoarece nu absoarbe apa foarte bine). Dresuri nu lasă pete.

2. Dresuri ca un tampon de pantofi

În caz de pantofi, dresuri lucreaza in mod similar cu ceea ce am menționat mai sus. Bucata de dresuri folosite, este foarte bun pentru pantofi, care după lustruire și strălucind au acel luciu impecabil strălucitor.

3. Dresuri ca un ajutor în căutarea pentru cercei pierdute

Toată lumea știe cât de dificil este de a găsi cercei, pini, inel sau obiect mic, care cad pe covor. Tot ce trebuie să faceți este de a plasa taie piciorul de dresuri de pe tubul de vid și fixați-l cu banda de cauciuc. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să aspirați covor într-o zonă în care ar trebui să lipsească de obiect. Obiectul va fi aspirat, dar sa oprit la filtrul dresuri.

4. Dresuri ca un sac de ceapa

Ceapa are nevoie de un flux constant de aer proaspăt nu pierde proprietățile sale. Se poate pune ceapa în fiecare dintre picioare, în timp ce amintindu-și de a se lega un nod după fiecare ceapa. Astfel de pungi puteți închide de exemplu, în cămară și taie ceapa individuale, atunci când ai nevoie de ea.

5. Dresuri ca prinzător de praf

Toată lumea știe cât de greu este de a aduna praful din locurile problematice, de exemplu de sub dulap sau frigider. dresuri folosite sunt mare la colectarea praf și murdărie, astfel încât să poată fi cu ușurință un aspirator. Roll-dresuri într-o minge și atașați-le cu o bandă de cauciuc la de exemplu coadă de mătură, băț sau un conducător lung.

6. Drepturile ca o modalitate pentru perie de păr curat

Nu cred că există o persoană care de fapt îi place de curățare perie de păr. Pentru a evita necesitatea scoaterii părul și murdăria de între peria lui țepi puteți folosi o bucată de dresuri folosite. O bucată de dresuri în locul mărime corespunzătoare pe perilor peria de păr și împingeți materialul prin intermediul. Dupa ce pensula se murdărească, te va lua doar pe strans de perie deja cu toată murdăria.

Acestea nu sunt toate utilizările dresuri. După cum se spune, necesitatea este mama a invenției și creativitate Trezește într-un moment de cel așteptat. Ați putea dori să aibă pereche de dresuri folosite în caz de necesitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *