ZAO Essence of Nature – Cosmetice organice de înaltă calitate

Cosmeticele organice au avut o creștere uriașă în ultimii ani. Cele mai multe produse sunt în prezent formulate cu ingrediente naturale, netoxice și în condiții eco-responsabile. Una dintre marcile de înaltă calitate care promovează această tendință este ZAO Essence of Nature.

Despre ZAO Essence of Nature

ZAO Essence of Nature a fost fondată în 2008 în Italia și are o strânge legătură cu Calabria. Oricare ar fi cazul, aceasta încercă să aducă produse naturale în lumea produselor cosmetice. Toate produsele lor sunt certificate organic de către controllingul francez ECOCERT. Această certificare se bazează pe standardele ridicate de certificare ecologică, reglementate de ECOCERT Greenlife.

Pe lângă utilizarea ingredientelor organice, ZAO Essence of Nature a dezvoltat propriul sau sistem de producție, care ajută la reducerea presiunii asupra resurselor naturale. Ei au dezvoltat un sistem de etichetare cu coduri QR, care permite utilizatorilor să cunoască și să verifice originea produselor ZAO. Acest sistem de etichetare nu numai că oferă imaginea organică a produselor, dar le și asigură cumpărătorilor că acestea sunt obținute din surse sigure și se conformează cerințelor eco-responsabile.

Gama largă de produse

ZAO Essence of Nature oferă o gamă variată de produse, inclusiv produse de îngrijire a feței, produse de machiaj și produse de îngrijire a pielii. Aceste produse sunt formulate pentru a se potrivi tuturor tipurilor de piele și au avantajul de a fi organice și prietenoase cu mediul. Majoritatea produselor conțin ingrediente curative pentru a ajuta la îmbunătățirea stării pielii și a oferi un aspect sănătos și radiant.

Produsele de îngrijire a feței ZAO Essence of Nature includ un foarte bun și eficient gel de curățare pentru îndepărtarea impurităților și a machiajului. De asemenea, ei oferă un scrub și un toner pentru îndepărtarea imperfecțiunilor și pentru tonifiere. Uleiurile pentru față și ochi ajută la hrănirea și hidratarea epidermei, oferindu-i o senzație de confort și elasticitate. De asemenea, oferă cremă de zi și de noapte pentru a lupta împotriva îmbătrânirii, precum și diverse produse de exfoliere și masca hidrogel pentru a oferi pielii o hidratare profundă și împrospătare. Pentru machiaj, produsele ZAO sunt ideale, oferind produse de calitate înalte cu texturi exquisite și culori care pot fi ajustate în funcție de preferințe și care sunt perfecte pentru a prezenta o adevărată stare de bine. Fondurile de ten, rimelurile, blushurile și creioanele apoase sunt produse ideale pentru a avea un machiaj perfect și natural, fără a afecta în vreun mod pielea.

Tuturor produselor le sunt adăugate diversi ingredienti naturali pentru a le face și mai eficiente și mai sigure. Uleiuri esențiale precum avocado, rozmarin, lămâie, cătină și lavandă sunt adăugate pentru a oferi antioxidanti, beneficiile aromaterapiei și pentru a hidrata în profunzime. Extracte de fructe natuale ca grapefruitul și cătinul sunt adăugate pentru a curăța și împrospăta, în timp ce untul de cacao și uleiul de cocos sunt adăugate ca emolienți pentru a oferi hidratare și catifelare. Aceste ingrediente sunt complet naturale și nu conțin produse chimice toxice sau sintetice.

De ce sunt produsele ZAO speciale?

Produsele ZAO sunt speciale datorită formulelor lor unice ce conțin ingredineți curativi ce oferă o folosință durabilă și sunt formulate în condiții complete de eco-responsabilitate. Acestea conțin o formulă organică care stimulează tenul să se simtă împrospătat și sănătos – fără toxine și alte produse chimice care pot afecta pielea.

De asemenea, produsele ZAO au o gamă foarte largă de produse, astfel încât acestea se pot adresa tuturor tipurilor de piele și bugetelor, oferind produse de lux la prețuri și calitate mai accesibile. Aceste produse sunt, de asemenea, sigure și prietenoase cu mediul înconjurător – ceea ce face ca produsele să fie atractive și pentru consumatorii îngrijorați de mediu.

Concluzie

Fondată în 2008, ZAO Essence of Nature crește rapid, devenind unul dintre liderii în produsele cosmetice organice. Produsele lor sunt certificate organic și sunt sigure pentru piele și prieten cu mediul. ZAO oferă o gamă largă de produse pentru îngrijire a feței, machiaj și îngrijirea pielii care sunt formulate cu ingrediente curative naturale și cu un sistem de etichetare care răspunde standardelor eco-responsabile. Produsele lor sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și of