The Only 1 de la Rimmel

Ea tocmai a apărut pe piață și deja luat de inimi de furtună – și buzele – ale femeilor din întreaga lume. Este vorba despre noul ruj de la Rimmel? – Singurul 1. Va fi numărul unu ruj dvs. make up bag

revendicările Rimmel, că singura 1 rujul este un produs special sarcini de frumusete. Este într-adevăr? Ea dă culoare și hidratează. Acestea sunt două caracteristici fiecare femeie care ii pasa arata destul de piele și vrea. îngrijire perfectă este asigurată de ulei de trandafir șold și ulei de ricin. Singurul 1 de la Rimmel constă, de asemenea, pigmenți, care ajuta la obținerea de culoare frumos, intens și de lungă durată. Catifelată permite să se răspândească consistență cosmetice în mod liber și fără teama că efectul final nu te va multumi. Rujul acoperă cu precizie buzele, fără nici o urmă de pete sau pete. Nu evidențiază pielea uscată și tăiat pe buzele noastre și nu provoacă uscăciune. Dimpotrivă, buzele sunt mai fine, hrănită și ademenitoare.

Rujurile Only 1 de la Rimmel au panoplie plin de nuanțe diferite, de asemenea. Putem alege din 13 culori. Printre care vom găsi roz, roșu, portocaliu și nuanțe violet. nuanțe disponibile sunt: Pink Me Love Me, Pink A Punch, You’re All Mine, It’s A Keeper, Listen Up, Revolution Red, Best Of The Best, Peachy Beachy, Cheeky Coral, Call Me Crazy, Easy Does It, Under My Spell, OneOf A Kind. Toate produsele cosmetice au ambalaje negre care se adâncesc spre partea de sus. Partea superioară este împodobită cu dungi în culoarea de ruj dat. Vă mulțumim pentru acest lucru, nu trebuie să deschidă fiecare cosmetice pentru a vedea ce culoare are acesta.

Aparent, modul în care Doar 1 ruj de la Rimmel este ambalat se presupune a ușura aplicare. Este mult mai la îndemână și mai ușor de operat cu ea chiar și fără oglindă. Mai mult, partea superioară a rujului este trunchiat în teșitura, ceea ce face mai ușor pentru a rula ruj pe pielea buzelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *