Highlighting Foam Strips: un accesoriu pentru vopsirea în straturi multiple a părului!

Vopsirea părului este cel mai frecvent tratament din orice salon de coafură. An de an, apar numeroase tehnici diferite de vopsire care atrag clienții. Highlighting Foam Strips facilitează tratamentele de vopsire în straturi multiple și vă reduc timpul la jumătate!

Benzile de vopsire a părului lansate de marca malteză ColorCuts provoacă entuziasm în toată lumea. Oferă control maxim asupra procesului de vopsire. Materialul special stimulează efectul produselor de vopsire, oferind un rezultat precis și uniform la nivelul întregului păr.

Materialul din polistiren face vopsirea mai comfortabilă și mai rapidă. Benzile de spumă sunt comercializate într-o cutie convenabilă, sunt tăiate în prealabil și sunt gata de utilizare, astfel încât nu veți mai pierde timpul cu tăierea foliilor de aluminiu.

Sunt potrivite pentru orice tehnică de vopsire a părului. Benzile de aluminiu vă pot ajuta să obțineți stiluri la modă precum solbre, ombre, șuvițe, flamboyage și orice altă tehnică la care visează clienta. 

colorcuts cele mai bune benzi de vopsire a părului

Highlighting Foam Strips – luați controlul procedurii de vopsire

Căutați benzi de vopsire de calitate superioară chiar și pentru părul foarte lung? ColorCuts este răspunsul! Benzile sunt ușor de scos din cutie și se potrivesc confortabil în mână, astfel încât funcționează pentru oricine. Nu trag părul în timpul îndepărtării, minimalizând riscul de deteriorare mecanică. Permit circulația aerului între straturi, deci părul este pe deplin protejat împotriva căldurii.

Fiecare bandă menține temperatura constantă și oferă rezultate mai intense de vopsire. Rămâne rece la atingere și oferă confortul pe care o folie de aluminiu nu v-o poate oferi – folia este responsabilă pentru deteriorarea și arderea părului.

Îngrijiți mediul cu ColorCuts!

Benzile unice din spumă de vopsire sunt confecționate din materiale reciclate în armonie cu natura. Benzile de spumă biodegradabile sunt extrem de delicate la nivelul părului și pot fi spălate la mașină chiar și de trei ori după utilizare. 

Acestea oferă maximum de igienă și facilitate de utilizare – le veți adora de prima data! Își mențin calitatea superioară și eficacitatea chiar și după spălare. Un pachet reutilizabil este suficient pentru până la 800 de aplicări, astfel încât benzile vă pot economisi o mulțime de bani.

învelișuri reutilizabile pentru vopsirea părului

Confort ridicat și facilitatea utilizării

Benzile ColorCuts ajută la crearea unei tehnici excepționale de vopsire pe nivele multiple. Acest accesoriu vă poate facila munca personalului și veți putea astfel lua mai multe cliente pe parcursul zilei. Incredibila facilitate de utilizare și calitatea de top fac timpul de colorare mult mai scurt și mai plăcut pentru clientă.

Instrucțiuni de utilizare: separați secțiunea de păr pe care doriți să aplicați vopseaua; plasați banda colorată cât mai aproape de scalp posibil; aplicați produsul de colorare în păr; pliați la jumătate și trageți cu grijă partea superioară; repetați la nivelul tuturor secțiunilor.

Asta este tot! După fiecare folosire, spălați Highlighting Foam Strips și reutilizați-le.

Oferiți comfort maxim atât dumneavoastră, cât și clientelor dumneavoastră, reducând timpul de colorare. Asigurați cel ma ridicat nivel de igienă și estetică în produra de vopsire. Este foarte simplu! 

Intră pe site-ul oficial – colorcuts.mt