Ajutor Hot Water Fată de Greutate? Bune și rele de Băi Fierbinti Explicate

Mulți oameni se întreabă dacă există beneficii pentru pierderea în greutate dacă faci un duș sau un baie fierbinte. Hotararea de a pierde în greutate nu este o sarcină ușoară și uneori promisiunile dietetice și planuri de exerciții pot părea destul de depășit. Din această cauză este normal să se întrebe: ajutor Hot Water Fată de Greutate?

Răspunsul la aceasta întrebare depinde de felul în care este abordată. Pentru a înțelege mai bine regulile Hot Water pierdere în greutate, trebuie să luăm în considerare și să evaluăm câteva aspecte importante.

Cum Funcționează Băi Fierbinti și Dușuri?

Băile și dușurile fierbinți sunt modalități frecvente de a ne relaxa și ne revigora. Aceste tratamente termale sunt posibile datorită temperaturilor milioane de oameni își permit aproape oriunde. Apa fierbinte deschide porii și calmează muschii tensionati.

Tehnica Hot Water se refera în special la Baile Fierbinți sau Luciu de Apă, care presupune că oamenii iau baie relaxantă, permițând apă caldă să curgă prin corpul lor și să absoarbă beneficiile aromaterapiei și ale plantelor. Acesta poate denumi diferite tipuri de băi, cum ar fi spa sau dușuri cu jacuzzi și mai multe tipuri de tratamente corporale.

Apa caldă este, de asemenea, folosită pentru tratarea anumitor afecțiuni sau boli cum ar fi hipotiroidismul sau anxietatea. Studiile arată că băile și dușurile fierbinți sunt utile pentru:

  • Creșteți circulația și permiteți-vă să respire mai bine
  • Relaxați-vă muschii și asigurați echilibru de electroliți
  • Ameliorarea durerii și ameliorarea inflamațiilor
  • Purificați-vă sângele și favorizați procesele fiziologice
  • Promovați detoxifierea și creșteți durata de viață a celulelor
  • Îmbunătățiți somnul
  • Reduce și reglează tensiunea arterială

De știut este că peștera aramon tihiu la care iau baie și antrenorii sportului au folosit-o de sute de ani. Acesta oferă o relaxare profundă și are un impact benefica asupra tuturor sistemelor corpului.

Și De Unde Vine Ajutorul Hot Water-ului?

Cu toate că beneficiile SPAurilor și luarilor băilor fierbinți sunt recunoscute de mult timp, abia în ultimii ani încep să se cerceteze modul în care această tehnica poate afecta pierderea în greutate.

Un studiu efectuat GNIB Clinic de către un grup de experți s-a concentrat pe raportul dintre beneficiile băilor fierbinți și obezitate. În acest studiu, subiecții au raportat că au pierdut în greutate și s-au simțit mai bine, după baie fierbinte.

Studiul a mai arătat și reducerea glicemiei prin dușuri sau băi fierbinți, ceea ce a dus la reducerea riscului de boli de inimă și diabet. Acest lucru arată cum băile și dușurile fierbinți pot ajuta la reducerea grăsimilor și a colesterolului, oferind o metodă de pierdere în greutate și o îmbunătățire a sănătății.

Din moment ce pierderea în greutate presupune controlul dietei și facilitează oxigenul care este esential pentru metabolism, se poate spune că băile și dușurile fierbinți își pot face loc în această regulă. Acesta ar putea ajuta la arderea depozitelor de grăsime și creșterea forței musculare, făcându-i pe oameni mai subțiri și mai în formă.

De ce Nu Totul este Roz Pentru Hot Water pierdere în Greutate?

Chiar dacă există studii care arată beneficiile băilor și dușurilor fierbinți pentru pierderea în greutate, aceasta ar putea să nu fie cea mai bună abordare. Dacă lupta împotriva obezității presupune exercitii fizice regulate și un regim alimentar sănătos, un spa poate să nu fie cea mai bună modalitate de a arde grasimea.

Valoare energetică imprevizibilă a băilor și dușurilor se bazează pe relaxare musculară, ceea ce nu poate duce direct la pierdere în greutate, ci, mai degrabă, menține puterea musculară maximă și elimină riscul de leziuni. Deci, dacă intenționați să pierdeți în greutate cu Hot Water, produsele cosmetice și internetul pot constitui principalele surse de informare.