5 cele mai frecvente probleme cu buzele. Cum sa le facem fata?

Dedicam o mulțime de timp pentru ochii noștri, se confruntă cu pielea, mâinile, părul și pielea a corpului. Cu toate acestea, de foarte multe ori ne uităm despre ingrijirea adecvata a buzelor noastre, care sunt cel mai mult în modul în care a efectelor nocive cu influențe externe adverse. Vom enumera câteva dintre cele mai populare probleme cu pielea buzelor și soluția acestora.

În primul rând, ar trebui să discutăm un pic o anatomie a buzelor. Buzele noastre sunt acoperite cu un strat subțire de stratul cornos, acestea nu au glande sebacee și nu conțin o mare parte din melatoninei – toate îi face să fie aproape „goi” și lipsiți de protecție. Buzele foarte sensibile și zona buzelor sunt ușor de a deteriora. Care sunt cele mai frecvente probleme?

USCACIUNE SI CRAPARE

Crăparea buzelor pielii este o problemă foarte comună a multor oameni fără a ține cont de aspectul, sexul sau vârsta. Pot exista cateva motive pentru aceasta, și anume lins și musca buzele (de stres), aer uscat, la temperaturi joase , sau chiar de multe ori buze make-up cu permanente rujuri. Cum de a lupta împotriva buzelor uscate? În primul rând, oprește-te plac și musca-le și începe să le proteja cu balsamuri , vaselina sau balsamuri uleioase.

CHEILITĂ RECE INFLAMATĂ/ANGULARĂ

Virusul herpes simplex este activat în anotimpurile imunitate mai mici. Cel mai important este igienă a buzelor și a pielii în zona buzelor, , dar, de asemenea, aplicarea unguent antiviral , care se va usca rece inflamat si vindeca buzele. Stare alte buze este cheilitei unghiulară , care este un fisura dureroasă în colțul buzelor. Cauza lor este, în principal deficit de vitamine, fier, igiena proasta a cavității bucale sau administrarea de antibiotice. În acest caz, aveți nevoie pentru a elimina aceste cauze și suferă tratament simptomatic cu produse farmaceutice adecvate.

RIDURI

Ridurile din zona buzelor sunt o problemă care apare cu o varsta, cu toate acestea, poate, evidențiată de fumat (așa-numitele „riduri fumător” ) sau expresii faciale excesive (de exemplu, entorse, smacks, strângere sau zâmbitoare). Din păcate, nu există multe branduri de creme de pe piață, care ar fi preveni ridurile din zona buzelor, astfel încât tot ce rămâne de făcut este de a utiliza anti-rid ser facial .

DECOLORARE

Buze decolorări pot să apară în timpul tratamentului hormonal (adică contracepție), în timp ce sarcina sau excesivă radiații UV. În cazul tendinței modificări de culoare ar trebui să folosiți creme cu un grad ridicat filtru UV.

CONTUR DECOLORAT

Cu timpul culoarea buzelor devine mai puțin vizibilă. Pigment este decolorare și este luată pentru semnul de imbatranire. Soluția la această problemă este doar make-up – permanent pentru un efect mai bun sau pur și simplu de zi cu zi Utilizarea de ruj, balsam sau Lipliner.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *